Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
13 results in 0.0103 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Am incercat sa gasesc variante de a inlocui sistemul infotainment original cu unul aftermarket. Am sunat la o firma care se ocupa cu asa ceva si dupa...
-
salut. nu ma pot pronunta pentru ca nu am intalnit scenariul descris de tine mai sus (4 persoane plus bagaje si drum inclinat).
Leave a comment:
-
Stie cineva daca HR-V din 2016 are si auto lock in caz ca ma indepartez de masina?
Leave a comment:
-
merci. am luat un proride. urmeaza si un wingbar. sper sa pot pune bicicleta fara sa iau scara cu mine.
Leave a comment:
-
Si-a cumparat cineva bare transversale pentru HR-V? Am bare longitudinale si m-ar interesa unele transversale de calitate urmand apoi sa cumpar suport...
Leave a comment:
-
-
Am gasit manualul service pentru Honda HR-V. Nu stiu daca il aveti deja dar daca nu poate fi folositor. Cine il doreste sa imi scrie.
Leave a comment:
-
-
Mersi pentru urari. Am gasit cum ca cele de la Dasaita sunt bune. In viitorul apropiat poate voi face un upgrade.
Care covorase sunt mai bune, cele...Last edited by yashipuku; 10-02-20, 12:25.
Leave a comment:
-
YASHIPUKU: '16 Honda HR-V 1.5 A/T Executive, Morpho Blue
Salut,
De saptamana asta sunt posesor de Honda. Este prima masina Honda pe care o detin si conduc. Pana acum imi place foarte mult dar un minus...
Leave a comment: