Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
23 results in 0.0119 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Salutare...revin după 1 an 9 luni și 24000 km cu ceva impresii...absolut nici o problema tehnica...am făcut 3 revizii pānă acum la...
-
As dori sa cumpar o roata de rezerva din aia subtire pe 18 inch... Cu cine pot vb? La honda nord este 1200 ron cu tot cu janta
Leave a comment:
-
S-a schimbat ceva in motor dupa bariera celor 3000 km.. Azi dupa 5 zile de mers in oras si aprox 300km consum 10.3% .. Joja nu miroase deloc a benzina...iar...
Leave a comment:
-
Am mers asa.. 2000 km aproximativ in Bucuresti... Distante minim 30 km pana la birou dus intors... Evitat pe cat posibil dist scurte.mai am un diesel...
Leave a comment:
-
Gata a aparut mesaj cu revizie.. 3200 km.. Pffff... In 2 luni...mai sunt 28 zile pana la schimb ulei.....
Leave a comment:
-
Are cineva idee.. As vrea sa montez un subwoffer si schimbat difuzoarele din portiere pe hrv insa honda nu ofera nimic pe original... A montat cineva?...
Leave a comment:
-
Asa este ai dreptate.. O sa las sa imi ceara masina intervalul de revizie......
Leave a comment:
-
Azi dupa un drum.Bucuresti Bran... Mirosit joja de ulei.. Nici urma de miros de benzina..am 2800 km in 2 luni nu a crescut nivelul de ulei deloc peste...
Leave a comment:
-
Nu avem cu ce sa ne contrazicem si ne legam de niste puncte acum... Sunt eu mare am degetele mari si groase.. Tastez greu. Nu mai am 25 de ani ca voi....
Leave a comment:
-
Offf turatii ridicate... Tot insisti pe asta... Discutiile cu tine sunt interminabile... Am zis turatii 2500 nu inseamna ridicate la nici un turbo indiferent...Last edited by hondatu; 22-02-21, 17:26.
Leave a comment:
-
Cu o aspirata poti merge subturat... Dar cu o turbina niciodata..daca tii la masina ta...nu sari de 2500 rot cat e rece.. Asta era regula dl marvin......
Leave a comment:
-
Tot ce am scris mai sus au vorbele dealerului.. Si sfaturile amicilor care au 1.5 turbo de vreo 2 ani...
Leave a comment:
-
E fascinant cum nu stii ce inseamna sport la un CVT...
Poate insemna sa mergi cu schimbat manual pe sport. Adica nu schimbi la 1500-1700 cum schimba...Last edited by hondatu; 22-02-21, 17:23.
Leave a comment:
-
Atatea supozitii.. Aici... Toti suntem mecanici... Toti ne pricepem.. Treaba e simpla cu dilutia.. Vrei sa nu o ai... Nu mergi km. Putini cand e rece...
Leave a comment:
-
Leave a comment: