Salut,
Am reusit sa ma programez la Asko si nenea Dan a rezolvat problema cu 15 eur. Deci in alte parti se poate doar trebuie sa intalnesti...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
10 results in 0.0130 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Scuze,am uitat sa mentionez este vorba despre o Honda Civic din 2013, motor 1.8L, benzina.
Multumesc!Last edited by hondatu; 09-07-21, 20:07.
Leave a comment:
-
´13 Civic 1.8L - Probleme setare pilot automat
Salut, in urma cu ceva timp am constatat ca nu se mai poate seta pilotul automat prin urmare am fost la reprezentanta pentru o constatare. In urma verificarilor...Last edited by hondatu; 09-07-21, 20:08.
-
Mda, m am gandit la ideea asta, ca poate adimini tin cont de numarul de postari pe care le a adunat aceasta conversatie dar as prefera totusi si un raspuns...
Leave a comment:
-
Iti multumesc pentru raspuns, am inteles acest aspect ca nu e un site de vanzari cumparari dar nu este cazul meu, adica nu incerc sa fac negustorie. Scopul...
Leave a comment:
-
Multumesc pentru amabilitatea de a mi raspunde. Da pot sa inteleg ca trebuie sa indeplinesti anumite conditii ca sa poti posta un anunt de vanzare dar...
Leave a comment:
-
Wow cineva a avut grija sa mi stearga postarea cu anuntul de vanzare. Ce sa zic vigilenta maxima din partea administratorilor, mai putin cand vine vorba...
Leave a comment:
-
Buna ziua,
Din pacte nu am primit nicio lamurire de la Admint legat de intrebarea mea, prin urmare o sa postez anuntul meu aici, singurul...Last edited by Evomalus; 17-05-21, 13:06.
Leave a comment:
-
M am uitat si in regulament dar n am vazut aceasta regula, astept poate primesc un raspuns de la Admin.
Multumesc!...
Leave a comment:
-
Postare anunt
Salut,
Incercat sa postez un anunt la sectiunea de piese auto dar nu ma prind cum ar trebui sa procedez. Nu gasesc niciun buton de aduaga...
Leave a comment: