Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
14 results in 0.0147 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Baieti, revin cu solutia pe cazul meu care m-a costat cel putin de 2 ori mai ieftin decat daca as fi inlocuit perna cu una noua de pe FRV. Sper sa fie...
Last edited by xgeox; 24-09-20, 14:02.
-
@dacliber
Mersi. O sa incerc cu emailul. Am gasit un service auto, specializati pe honda, mi-au promis ca imi rezolva problema cu o perna...Last edited by hondatu; 27-09-20, 10:16.
Leave a comment:
-
Din pacate nu asta e piesa la modelul meu. Initial cand am inceput sa caut doar dupa modelul masinii si a sasiului, mam bucurat ca am vazut preturi ok,...
Leave a comment:
-
@hondatu:
Si mie imi place foarte mult masina. Doar ca nu m-am asteptat ca anume pentru perna motor sa nu se gaseasca alternativa de pe alte...Last edited by hondatu; 03-08-20, 17:59.
Leave a comment:
-
Revitalezez postarea.
Posesori de FR-V, ati avut probleme cu perna dreapta de la motor? Part number la modelul meu 1.8 A/T, sasiu BE1 ar fi asta...Last edited by hondatu; 02-08-20, 10:23.
Leave a comment:
-
Total de acord cu schimbul din cartea tehnica. Din cate citisem si in alte surse, 0w-20 e pentru masina putin mai noua, a mea are deja 12 anisori cu aproape...Last edited by xgeox; 10-10-19, 07:58.
Leave a comment:
-
Recomandati ulei pentru motor 1.8 i-VTEC, 2007.
Salut. Recomandati ulei pentru un motor i-VTEC de 1.8, cu GPL pus de 3 ani. Masina e o Honda FRV, 2007, cutie automata. Pana acuma a stat ceva ultra-super-puper...Last edited by xgeox; 10-10-19, 07:47.
-
Mersi mult de info. Din cate am aflat de la vechiul proprietar, CD-changerul a inceput sa nu mai citeasca cd-urile si sa le scoata afara, exact asa, de...
Leave a comment:
-
Sunt curios, oare astfel de montări aiurea a capetelor de bară nu ar trebui să se vadă la geometrie, deși pānă la urmă...Last edited by hondatu; 18-09-19, 18:44.
Leave a comment:
-
Honda FR-V 2007. Capăt de bară fixat inclinat pe fuzetă! Problemă??
Salut honda-mani! Am asa o intrebare, pana a mă duce sa-l iau pe sus pe mecanicul din service. Am schimbat capătul de bară față-drept...Last edited by hondatu; 18-09-19, 18:43.
-
-
Ma scuzati de nestiinta, dar ce inseamna HU? ) si apropo, unde pot gasi un player soft pentru honda frv si instructiuni de instalare?...
Leave a comment:
-
Honda FR-V 2007. Nu-mi citeste audio cd-urile!
Salutare baieti. Sunt nou aici. Detin un FRV din 2007, 1.8 i-VTEC Automatic Executiv Navi leather. Am o problema cu unitatea optica de citire...Last edited by hondatu; 02-09-19, 21:41.
Leave a comment: