Rulaj: 10.838 km.
Maşina merge brici. Totuşi, la trecerea peste denivelări cam strâmbă din grila faţă şi mă...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
115 results in 0.0139 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Last edited by PSC; 23-09-25, 12:23.
-
Am căutat decodificatoare VIN şi am aflat că, totuşi, maşina a fost produsă în anul 2024 (deşi pe CIV este trecut 2023).
Leave a comment:
-
Mulţumesc!
Scuze de răspunsul întârziat, dar ultimele evenimente mi-au răpit aproape tot timpul liber.
Deci:...Last edited by PSC; 18-09-25, 13:41.
Leave a comment:
-
Rulajul a crescut la puţin peste 9.700 km. Aseară am luat-o la plimbare, iar la întoarcere m-am încăpăţânat să aflu la ce...Last edited by PSC; 03-09-25, 07:52.
Leave a comment:
-
Rulajul maşinii a ajuns la puţin peste 9.500 km şi observ că perioada de acomodare a fost mult mai scurtă decât cu maşina...Last edited by PSC; 01-09-25, 12:50.
Leave a comment:
-
Iată că, la aproape o lună de la ultima mea postare, mașina a devenit a mea. Este în echipare Advance, culoare roșie (Premium...
Leave a comment:
-
Honda Civic XI e:HEV Advance, Premium Crystal Red Metallic
Nu există, deocamdată, niciun jurnal de bord dedicat acestei mașini, deși în trafic am întâlnit câteva. Cineva trebuie, deci, să...Last edited by PSC; 23-08-25, 00:18.
-
Îngrijorător este altceva: de astăzi, prin mărirea TVA-ului, costurile la care ne vom putea bucura de maşinile pe care (urmează...
Leave a comment:
-
Viteza maximă de 180 km/h este limitată prin software, deoarece acest model nu a fost gândit pentru performanţă pe circuit, ci pentru...
Leave a comment:
-
La un an şi câteva zile de la postarea mea anterioară, decizia este luată: dacă va fi să fie, va fi echiparea Advance.
...
Leave a comment:
-
Cu Civic-ul X, în aproape 5 ani de utilizare, am mers cu 200 km/h doar de trei ori: de două ori în Grecia pe o autostradă nouă și...
Leave a comment:

Leave a comment: