Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
101 results in 0.0137 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Cu Civic-ul X, īn aproape 5 ani de utilizare, am mers cu 200 km/h doar de trei ori: de două ori īn Grecia pe o autostradă nouă și...
-
Ca o ultimă paranteză: m-am uitat atent la ceea ce au semnalat unii „specialiști” și, īntr-adevăr, pragul ușilor...
Leave a comment:
-
Pānă acum am schimbat uleiul cel mai devreme la vreo 8.500 km și cel mai tārziu la 11.800 km (Civic 5D Sport Plus 2019). Am făcut schimburile...
Leave a comment:
-
Și acum am aceleași anvelope de iarnă. Am fost foarte mulțumit de durata lor de viață, cu precizarea că nu le recomand...
Leave a comment:
-
La partea cu așa-zisul „one pedal driving”: greșeala mea că nu m-am exprimat pānă la capăt. Eram īntr-un ambuteiaj...Last edited by PSC; 18-07-24, 10:01.
Leave a comment:
-
Honda Civic XI e:HEV, echipare Sport/Advance
Este pe aici cineva care deține mașina din titlu?
Nu am văzut pe nicăieri jurnale de bord. Īn traficul bucureștean...Last edited by PSC; 17-07-24, 10:24.
-
Din ceea ce am īnțeles eu, la mașinile micro hybrid (cu sistem Auto Start-Stop) bateriile sunt concepute special să reziste acestor solicitări,...
Leave a comment:
-
Este absolut incredibil ca īn al doilea oraș al Romāniei ca mărime și ca importanță, la un service mare (partea cu „renumit”...
Leave a comment:
-
Civic X 5D Sport Plus, cumpărată īn octombrie 2019: 98.000 km cu discurile și plăcuțele de frānare originale.
Probleme:...
Leave a comment:
-
Dețin eu un Civic X 5D Sport Plus. Singurele lucruri care mă nemulțumesc la ea sunt două, mari și late și alte cāteva, mai...
Leave a comment:
-
Nu ştiu dacă am mai menţionat problema asta, insă a devenit parte din rutină. Atunci cand parchez langă o altă maşină,...Last edited by PSC; 07-12-21, 12:42.
Leave a comment:
-
Rulajul se apropie de 41.000 km, ocazie cu care consemnez două ciudăţenii.
1. ?n Coşereni, fiind avertizat din timp de...Last edited by PSC; 24-11-21, 01:40.
Leave a comment:
-
Rulajul actual este de 38.404 km. Am reușit să fac traseul prin țară, pe care mi l-am propus, ocazie cu care am acumulat 2.100 km....Last edited by PSC; 06-10-21, 16:16.
Leave a comment:
Leave a comment: