Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
35 results in 0.0112 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Cum am promis, am venit cu un update. Dupa alt drum pietruit, a disparut zgomotul, deci cel mai probabil era o piatra blocata pe vreun brat/scut care...
Leave a comment:
-
m-am bagat sub masina si am observat un surub lipsa la scutul de platic de sub cutia de viteze. Am pus doi soricei pana la urmatoarea revizie. Revin cu...
Leave a comment:
-
Eu am 1.6 diesel. Nu stiu de la ce sa zic este. Stiu doar ca nu se aude cand merg cu ea pe modul Sport. Mai coincide si cu faptul ca am bagat motorina...
Leave a comment:
-
Update: Am mai mers cu mașina și am observat următoarele:
- se aude ca o mitralieră, și nu mai sunt sigur că...
Leave a comment:
-
Zgomot la rece 1.6 i-dtec
Buna ziua,
Intampin o problema la masina. La rece, cand plec cu masina de pe loc, se aude un zgomot metalic care dispare dupa primii 50 de...
-
Multumesc la fel! Intre timp mi-am luat anvelope de vara: Nokia Wetproof. Sper sa fie o alegere buna. M-am uitat destul de mult la Michelin Crossclimate,...
Leave a comment:
-
In ultimul timp aveam impresia ca masina trage dreapta, lucru confirmat si de prietena mea. Am fost la Asko si am facut geometria. Urmeaza un test pe...
Leave a comment:
-
Multumesc frumos pentru sfat! La Micheline CrossClimate ma gandeam si eu. Acum pentru iarna am Micheline Latitude 5( parca). Cat despre revizie, nu cred...
Leave a comment:
-
Am facut revizia azi: ulei motor + ulei cvt. Masina ruleaza foarte bine, sunt super incantat. Nu stiu ce sa fac cu anvelopele, daca sa-mi iau AllSeason...
Leave a comment:
-
-
Salut, urmeaza sa fac revizia de 5ani(70.000 km). Trebuie sa schimb si uleiul din cutia de viteze. Aveti idee la ce cost sa ma astept? Revizia o sa fie...
Leave a comment:
-
Se apropie reviziaAm facut aproape 10k km cu ea intr-un an si urmeaza sa ii fac schimbul de ulei motor si cutie automata( + ce mai trebuie). Intre...
Leave a comment:
Leave a comment: