Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
36 results in 0.0157 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Noroc. Da, aparent e pe moarte forumul, asa cum au crapat si altele, multumita Facebook... Ai ales bine in opinia mea. Eu pe CL9 am si radiator/condensor...
-
Salut!
Ai putea sa imi spui de unde iei Sankei 555? Pe mine m-a tampit cautarea de pivot inferior, nu vine ce trebuie pe coduri gasite. A trebuit...
Leave a comment:
-
La multi ani! Pacat ca au disparut imaginile (si nici nu mai merge upload-ul...), iar diacriticele au luat-o razna pe forum... Asa ca, pe scurt: am schimbat...
Leave a comment:
-
Salut.
Cred ca varianta cea mai buna e Denso DOX1424. Poate mai confirma dintre colegi.
Leave a comment:
-
2021 a fost decis la Silverstone.
Silverstone nu se uită. Nici cand Merc sărbătoreau victoria și se pare că Toto nu l-a...
Leave a comment:
-
Riscă penalizare pentru double yellows, Max. Acuma trebuie să anunțe. Cupa e tot mai departe, dar vedem pana la final. )
Leave a comment:
-
Revizie făcută luna asta. Tot cu Total 0w30, filtre Mahle și Mann din ăla multiprotectiv pentru habitaclu. Senzorul pare ok cu reducția...Last edited by sergiu_gh; 08-01-22, 12:43.
Leave a comment:
-
Milestone
Am montat reducție nouă. Vedem īn timp ce mai face O2 Sensor.1 Photo
Leave a comment:
-
Am luat O2 Sensor și 4 bujii din SUA, de la Rock Auto. Cumva am scăpat de strategiile DHL de luat comisioane, dar am avut ceva de tras cu ei....
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Salut și mulțumesc pentru link. Will do, cred că se poate īntr-o parcare de mall. (nu reglatul, evident, ci verificarea funcționării)....Last edited by sergiu_gh; 14-04-21, 09:25.
Leave a comment:
-
Saga daunei s-a īncheiat.
Bara a durat vreo 3 săptămāni să ajungă.
Lower bumper-ul ar fi durat vreo 5 luni să ajungă,...
Leave a comment:
-
Salutări,
S-au īntāmplat chestii de la ultima postare.
Am ales plăcuțe față+spate Ate. Sunt decente, īși...Last edited by sergiu_gh; 19-03-21, 18:18.
- 1 like
Leave a comment:
-
Īncă n-am īnceput operațiunea A/C, īnsă mi-aș dori să rezolv pānă de sărbători...
Nu cred că voi continua...
Leave a comment:
-
Schimbat uleiul iar. Am mers pe Total Quartz 9000 Energy 0W30, la recomandarea colegilor hondari. E mai ieftin, se găsește mai ușor, aparent...
Leave a comment:
Leave a comment: