Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
70 results in 0.0187 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
https://www.olx.ro/oferta/vand-honda...tml#f78ba9c8ca ...accord in stare excelenta ..
-
Gasesti 1-2 maxim la vanzare intretinute corespunzator...si alea vin cu pretul aferent...problema e ca lumea vrea si ieftine si intretinute...honda 2.4...
Leave a comment:
-
La accordul meu (cu2 2009) isofix e ok , se prinde intuitiv . Ciudat ca ai nevoie de adaptoare , esti sigur ca aveai tot sistemul de la isofix?
Leave a comment:
-
Un mic update...aproape 149.000 km, se simte vechimea masinii ...schimbat pe fata bielete de directie , pivotii inferiori aia cu belea , toate bucsile...
Leave a comment:
-
Incearca pe kingauto , coxmotorparts . Bascula pe fata de jos sau de sus ? vezi ca ai 3+3 bucsi la cea de jos si se schimba cu suruburi noi/
Leave a comment:
-
148.000 km , am schimbat discuri + placute frana spate (textar ) , sabotii de la frana de mana si lichid de frana+ambreiaj (ate typ 200) dupa schimbare...9 Photos
- 1 like
Leave a comment:
-
Am revenit...am schimbat discurile , placutele si sabotii (discurile erau destul de praf ) la Honda Nord. Aparent sabotii tot ating pe disc , mecanicul...
Leave a comment:
-
Mersi..m-am uitat si pe alte site-uri dar nu mie clar care bucsa e aia...si ce sisteme are de prindere ....surub rulment ce zic ei...astept devizul lor...
- 1 like
Leave a comment:
-
Exact...mai are in plus ACC , CMBS , LKAS cred....nu stiu sigur pe type s care sunt modificarile tehnice...eu am preferat normala pentru comfort , oricum...
Leave a comment:
-
Pare cam ieftina la numarul ala de km....nici nu are multe dotari , e de preferat sa iei varianta executive ...
Leave a comment:
-
Coduri piese pentru ´09 Accord (CU2)
Salutare ,
am facut o constatare la Honda Nord (Honda Accord CU2 2009, manuala ) si am de schimbat pivotii inferiori, bielete directie, bucsa bascula...Last edited by hondatu; 19-06-20, 20:11.
-
Probleme saboti frana de mana la ´09 Accord (CU2)
Salutare,
De ceva vreme am avut niste zgomote suspecte , ca de rulment dus (masina, Accord CU2, 2009 ) pe spate la ambele roti . Azi am reusit...Last edited by hondatu; 31-05-20, 08:02.
-
-
Un mic update , am facut 10.000km (masina are 141.000 acum ) :
-schimbat preventiv bujii, antigel , filtru benzina toate originale Honda (am inteles...
Leave a comment:
Leave a comment: