Īți īnțeleg dilema...
Ideea cu riscul e următoarea: servive-ul Honda are interesul să repare pe garanție pentru...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
106 results in 0.0128 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
UPDATE Odo 22.000km
M-am intors din Olanda, in sfarsit am scos cum trebuie masina la drum sa testez Ktuner-ul.
Masina asta este...
Leave a comment:
-
Super jurnal! Multumim mult! Chiar iti admir versiunea facelift, mi se pare ca au facut schimbari de mult bun simt.
Cat despre treaba cu...
Leave a comment:
-
Ai dreptate. Cu toate astea, fitment-ul merge. Am stat mult pe forumuri sa vad despre ce este vorba și ce intră și cum arata. M-am uitat...Last edited by Take5; 16-06-20, 13:13.
Leave a comment:
-
Īți mulțumesc mult de sfaturi. Voi reconsidera treaba cu 9. Dimensiunile sunt verificate pe forumuri și cu poze cu tot. Eu acum am pe jantele...
Leave a comment:
-
Salut! Uite că ai mare dreptate! Nu am văzut că tipul respectiv cāntarea cu tot cu cauciucuri. Michelin Primacy 3 cică au 8kg, deci...
Leave a comment:
-
A mea la 1 an si 10 luni si 29000 km din care 70 % in regim extraurban fara Ktuner. Deci tu stii mai bine ce si cum dar daca ai mai citit la altii ca...
Leave a comment:
-
Sunt convins că cei 40kg nu fac diferența la fel de mare ca pe o bicicleta. Cred că dacă merg voi merge pe OZ Ultraleggera 18"...
Leave a comment:
-
Vezi ca la mine a fost rezolvata problema prin disc nou si semering cutie nou. Se pare ca pierdea ulei si discul aluneca pe volanta. Nu accepta explicatia...
Leave a comment:
-
Foarte bun exemplul cu benzina. E o mica diferența totuși, greutatea rotilor este unsprung weight, deci afectează altfel comportamentul...
Leave a comment:
Leave a comment: