Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
18 results in 0.0165 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Bateria e schimbata. Masina nu are absolut nimic in afara de probleme cu deschiderea din telecomanda -care uneori nu merge ,si erorile de lipsa comunicare...
-
Bateria mi s-a recomandat sa o schimb de la reprezentanta si o voi schimba(desi martorul de pe + arata ca e ok) de mansoanele din usa stanga si haion...
Leave a comment:
-
Salutare. Cine ma poate ajuta si pe mine? Am urmatoarea problema(civic 1.8 2008 executive): inchiderea centralizata are momente cand nu fuctioneaza- de...
Leave a comment:
-
La Autoklass sunt destul de ok..peste cei din Brasov.am fost de vreo 3 ori pana acum...isi dau intetesul, sunt destul de seriosi, cu toate astea nu reusesc...
Leave a comment:
-
Salut. Sunt mule discutii legate de ulei...am tot postat si eu. Eu unul iti recomand un 0w30 honda pt iarna iar pt vara un 5w40/5w30 liqui molly/motul....
Leave a comment:
-
E luata sh din germania. Uleiul a fost schimbat la dealer acum 1 an
Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk...
Leave a comment:
-
Salut. Si eu am un civic 1.8 din 2008 165k km la care am intampinat urmatoarele probleme:
1. uneori tremura cand debraiez progresiv(daca accelerez...
Leave a comment:
-
Rectific se aprind undeva dupa 6300(intre 6000-7000 rpm) rpm...multumesc pt raspunsuri
Leave a comment:
-
2 dileme la Civic 2008 1.8 i-VTEC
Salutare colegii. Am achizit›ionat si eu un Civic 5d 2008 1.8 i-VTEC adus din Germania de aproximativ 2 luni si am 2 dileme:
1. In afara de contact...Last edited by hondatu; 22-05-19, 21:03.
-
Da si pe mine m-a ajutat videoclipul; m-am lamurit cum sta treaba; indiferent ce ulei pui schimbi undeva la 9-12 mii km(toti recomanda la 5000 mile in...
Leave a comment:
-
Azi am facut si eu revizia la ulei(avea fuchs 5w30 long life din germania care ar mai fi mers 10mii km) tinand cont de conditiile noastre de drum...am...1 Photo
Leave a comment:
-
De ce nu ar avea grija de masini? Ma indoiesc...un salariu decent iti ofera posibilitatea sa pui piese de calitate pe masina si sa o intretii...totul...
Leave a comment:
-
Stie cineva ce marca sunt jantele? Au stantate doar kba 48490(cred)...
Leave a comment:
-
Multumesc. Doamne ajuta sa reziste la drumurile noastre ca mi-e mila de ea
Leave a comment:
Leave a comment: