Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
500 results in 0.3235 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
-
Verificat astazi pe Hondatrading si am rechemare pentru inlocuire pompa benzina la FK8 2019. Aviz celor interesati.
Leave a comment:
-
Inca de cand masina a facut 70.000 de km am schimbat discurile si am trecut pe ATE (de care am fost multumit de-a lungul timpului). M-am uitat acum pe...Last edited by vtin; 10-03-21, 18:34.
Leave a comment:
-
Din pacate, nu prea mai e de pastrat. La a mea (2008) a aparut rugina, din ce in ce mai multe piese se cer inlocuite, iar in trafic am din ce in ce mai...
Leave a comment:
-
La revizia urmatoare incearca sa schimbi tu filtrul de aer si pe cel de habitaclu si vei vedea mai apoi daca se reflecta sau nu in pretul reviziei. De...
Leave a comment:
-
Pai... pentru un Civic 4d 2008 preturile au fost: kiturile fata (amandoua) 42,24 euro, kiturile spate 32,34 euro. Chiar sa fie atat de scump?!
Leave a comment:
-
La ce calitate au cele AM, ne auzim peste un an sa cumperi alt kit de reparare...
Leave a comment:
-
Cand am schimbat bucsaraia, eu nu am gasit nimic de la Lemforder, nici de la Febi Bilstein. De la TRW parca gasisem un brat fata...
Despre OEM...
Leave a comment:
-
La bratele fata schimba bucsele mari (ai doua mari si late), la cele spate umbla la bucsele mici ale bratelor inferioare, precum si la cele ale bratelor...
Leave a comment:
-
Proprietarul a mai avut un Accord (CL7) pe care l-a dus mult si bine.
Masina din anunt am tot vazut-o prin Galati, niciodata avariata. Facand service-ul...
Leave a comment:
-
Daca nu gasesti niciunde, incearca sa legi o discutie cu cei de aici (oricat de exotic ti s-ar parea): http://www.hondaworld.ru/honda_spare/details_c...
Leave a comment:
-
Leave a comment: