Buna ziua,
Am un Civic Hybrid din 2006 la care nu mai merge butucul de la portbagaj, apoi a cedat si cel de la usa soferului. Urmeaza sa...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
19 results in 0.0084 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
-
Schimbare motor Civic hybrid 2006 - sfaturi/precautii
Salut,
Urmeaza sa schimb motorul la Civicul meu hybrid din 2006. Motivul este ca mananca exagerat de mult ulei in ultimii 5000 km (cam 500...
-
Am cumparat motor. Acum caut extractor pentru rotorul IMA-ului. Are cineva? Macar dimensiuni, sa dau sa imi faca un strungar
-
Extractie rotor IMA
Salut,
Gasesc pe la cineva de cumparat/imprumut un extractor pentru rotorul IMA-ului? Sau macar niste dimensiuni.
Mu...
-
Functionare defectuoasa start/stop si regenerare la franare - civic hybrid 2006
Salut,
Caut o rezolvare la unele mici probleme intalnite la masina mea...
De ceva timp incoace nu functioneaza start/stop cum...
-
m-am decis sa schimb motorul. voi pune ceva bani de-o parte si cand se va strange destul, voi face operatia...
am oferte de 3700-4000 lei...Last edited by dkn9; 24-10-19, 09:03.
Leave a comment:
-
De regula completez atunci cand se aprinde martorul.
Kilometrii, sa stii ca se strang... Naveta la munca 40 km/zi, plus ceva drumuri personale,...Last edited by dkn9; 14-10-19, 14:56.
Leave a comment:
-
Inca nu i-am facut un test de compresie. Mi-ai amintit si cu ocazia asta voi face. Singura chestie e ca ma doare sufletul sa vad ca tot completez de 2-3...
Leave a comment:
-
-
Ok, dar compar cu Insight-ul unui coleg, ce (din spusele lui) nu consuma ulei, desi este exact acelasi motor......
Leave a comment:
-
Consum ridicat de ulei - Civic Hybrid 2006
Salut iubitori de Honda,
Detin un Civic Hybrid 2006 de vreo 11 luni, cu GPL montat de mine de cand am luat-o. Am vreo 23.000 km cu ea. Ma...
-
-
am ajuns la concluzia ca trebuie sa fac un dispozitiv care sa tina cureaua tensionata in locul compresorului cat timp va fi demontat pentru reparatii...
Leave a comment:
-
da, inteleg. dar la mine este de tip melc. nu prea ar avea de unde sa faca span (teoretic). pana nu il dau jos nu voi sti, insa....
Leave a comment:
-
la ce te referi ca tot sistemul? in principiu, voi schimba compresorul cu totul. intr-adevar, feelingul meu, pana il voi da jos pe actualul, este ca se...
Leave a comment:
Leave a comment: