Salutare!
Baiatul asta sta cam mult prin parcare de cand a venit pandemia, eu lucrand de acasa si am decis sa ii gasesc o casa noua.
Am incercat...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
8 results in 0.0103 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
-
Salut, Multumim de aprecieri. Da, fostul proprietar a avut mare grija de ea si incerc si eu la fel cochetez cu ideea unor jante pe 17, dar din pacate...
Leave a comment:
-
Salut, piesele de origine sunt clar mai scumpe și din păcate cele mai multe doar așa se găsesc. 1L de ulei de cutie ATF original Honda...
Leave a comment:
-
`04 Honda Accord 2.4 i-VTEC A/T Executive
Salutare tuturor,
Desi o fac cu intarziere, am zis sa scriu si eu despre baiatul asta. Am facut cunostinta cu el acum vreo 5 ani cand l-am...4 Photos
-
Update. Butonul e ok. A fost resetat/recalibrat sistemul din Tester si o serie de apasari de buton VSA si pedala de frana + contact pus si luat (cred...
Leave a comment:
-
Multumesc pt raspuns. Vineri ma duc sa vad exact care e buba. Pe Live test daca se apasa butonul se activeaza(pe tester - arata ON), dar nu dispare martorul...
Leave a comment:
-
Salut, m-am procopsit si eu cu martorul de VSA aprins. Langa el e si un triunghi cu semnul exclamarii.
A aparut imediat dupa ce am schimbat...
Leave a comment:
-
2.4 i-Vtec A/T
14-14.3 L/100km in Timisoara in conditii de trafic si o mai calc ocazional ca ne place si mie si ei
8L/100km...
Leave a comment:
Leave a comment: