Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
17 results in 0.0175 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Scurgere ulei CRV 3
Saliutare, de câteva sapatamani am găsit sub mașină în partea dreapta fata niște pete de ulei, în mod constant. CRV 3 din 2010, 2,2...
-
PGM-FI
Salutare, s-a aprins PGM-FI in bord, dupa 2 zile s-a stins singur, la verificare a aparut cod defect PQ(sau PO) 181 - Fuel temperature sensor A circuit...
-
Acum 10 minute iar mi s-a aprins martorul si nu mai accelerează , după curățare a ținut un an jumate
-
Spuneti un ulei de care sunteČi mulČumit
Sent from my iPhone using Tapatalk
Leave a comment:
-
Trimis la o firma specializatÄ la Odorheiul Secuiesc
Sent from my iPhone using Tapatalk
Leave a comment:
-
Am pus mobil 1 5w30 ESP norma C2/c3, motorul se aude foarte metalic, zgomotos, ma gândesc sa il dau jos, cine a folosit vreun ulei 5w30 Ok ?
...
Leave a comment:
-
Am trimis dpf la curÄČat , dacÄ pe tester apa nu sare de 54 grade, ar trebui schimbat termostatul?
Sent from my iPhone using T...
Leave a comment:
-
-
Salutare, hai sa fiu mai explicit: Masina are 180000 km, am cumparat-o acum 3 luni, merg cu ea si in oras si extern. nu stiu daca are legatura sau nu,...Last edited by gl10cyp; 10-11-18, 09:41.
Leave a comment:
-
Salutare, in drum spre București mi s-a aprins dpf la Honda crv 2.2 2010, ma poți ajuta? Mașina nu mai accelerează Ok 0745173072
Leave a comment:
-
Cred ca aproape orice detailer de pe detailing club poate face cel puțin 80% din lucrările generale de întreținere profesională a...
Leave a comment:
-
-
Tecuci - Mamaia, 270 km, motor diesel, 2010, motorina Rompetrol efix s, drum aglomerat 140 km, liber restul, mers pana in 120km/h, câteva forțări...
Leave a comment:
-
In cazul asta cartea nu spune decât 0w30, nu specifica nicio norma , doar la cele fără DPF specifica standard ACEA, acum ar mai merge Valvoline...
Leave a comment:
-
Leave a comment: