Am reusit sa schimb pana la urma la un atlelier reparatii tobe. Racord-ul a fost sudat si problema rezolvata. Sa vedem cat o sa tina.
bucifalis...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
11 results in 0.0188 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Multumesc pentru raspuns. Diagnosticul de racord defect a fost pus la reprezentanta (la ITP). Ma dispera deja zgomotul, plus ca uneori se simte miros...
Leave a comment:
-
'08 Honda Accord (CL7) - inlocuire racord flexibil toba esapament
Salutare,
Ma puteti indruma cum sa fac sa rezolv problema actuala. Trebuie inlocuit racord-ul flexibil de la toba esapamaent. OEM nu se mai...
-
Am fost si eu la revizie cu al meu Accord 2008 CL7 A/T la Honda Nord. Schimbat filtre+ulei motor+lichid frana+ulei cutie automata+review mecanica: 13...
Leave a comment:
-
Si consum de Bucuresti in conditii de trafic aglomerat (3 saptamani): 20%.
Leave a comment:
-
2.0 A/T 2008 CL7:
Bucuresti-Campina si Campina-Bucuresti (condus linistit: DN1 90-100; A3 115-130). Average 8.1 (am uitat sa reset consumul...
Leave a comment:
-
-
Eu am dat 6000 pe al meu (2.0 benzina automat)... Dar in conditiile in care cunoasteam proprietarul si stiu ca a avut grija de masina. Mie mi se pare...Last edited by mb2000; 11-07-19, 19:51.
Leave a comment:
-
Dupa mai multe cautari, intre care ma hotarasem sa iau una dintre Mazda 3 BL/Accord CL7 sau CU1/Civic 5D automate, am achizitionat un CL7 SSE destul de...
Leave a comment:
-
Sunt din Bucuresti. Din pacate nu prea am timpul necesar sa ma duc doar sa "o vad", vanzatorul fiind din Brasov. Nici nu se pune problema sa...Last edited by mb2000; 21-12-18, 16:39.
Leave a comment:
-
Salutare! Caut de cea timp sa achizitionez o Honda (Accord CU1/2 sau Civic 5D benzina automata). Am gasit ceva interesant care mi-a atras atentia pe OLX:...
Leave a comment:
Leave a comment: