Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
11 results in 0.0148 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
06' Jazz vivid blue pearl 1.4 cvt
Salutare! Dețin un Jazz GD1 cu motorul L13A1 (īncă sunt nedumerit, cei 1339 cmc, cānd am luat mașina aia de la reprezentanta au zis ca...
-
Multumesc tuturor!...
-
'07 Honda Jazz i-DSI CVT Ce ulei bag in cutie?
Salutare!
Buburuza mea sufera, ca si marea majoritate, de zmucitura, vibratia specifica cutiei ei cvt la plecarea de pe loc. Suspectul principal...
-
Salut! Iti voi impartasii experienta tatalui meu care in urma cu cativa ani a detinut un CR-V din 97 adus din state, pe care a montat GPL. Te sfatuiesc...
Leave a comment:
-
Salut
ma voi uita, sa se opreasca ploaia doar.. multumesc frumos!Last edited by hondatu; 11-10-20, 21:15.
Leave a comment:
-
CHRISTIAN NITOIU: '07 Honda Jazz 1.4L i-DSI, CVT, Vivid Blue Pearl
Salut! Am urmatoarea problema la Honda mea, la drumuri lungi, cand ajung la vreun semafor motorul da sa moara. Evident asta sigur are ca si vinovat si...Last edited by hondatu; 11-10-20, 21:15.
-
CHRISTIAN NITOIU: '07 Honda Jazz 1.?L i-DSI, CVT, ?Culoare?
Salutare!
Recent am intrat in posesia unei asemenea masini, teoretic sunt proprietar de cand e noua, practic mama si a cumparat un HR-V 2018 si...Last edited by hondatu; 07-10-20, 21:25.
-
Salut! Si eu detin acelasi model, doar ca 2007, tot CVT. Ele au aceasta problema din fabricatie, a mea face de cand era tanara, doar ca ai mei inca nu...
Leave a comment:
Leave a comment: