Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
11 results in 0.0096 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Multumesc!
-
Inteleg, pai atunci, stie cineva cum il pot contacta de DOC in afara de a trimite mesaj direct? (inboxu lui nu mai poate primi mesaje, este full)
...
Leave a comment:
-
Da, si cu AC oprit este acelasi lucru, nu simt deloc ca AC-ul imi ingreuneaza motorul.
O sa imi si resetez consumul, o iau de la capat, ca...
Leave a comment:
-
Stiu ca nu e de joaca cu softul unei masini, si vreau ceva cat se poate de calitativ, tot aud de Doc, dar nu reusesc sa dau de el.
M-am...
Leave a comment:
-
Am achizitionat si eu un FN2 2007 Bronze recent, sunt super multumit, revin cu un review mai amanuntit dupa ce il conduc cateva luni.
Pentru...
Leave a comment:
-
Fluctuatie de RPM datorita nemaparii corecte a MAF-ului de pe CAI
Salutare,
Cred ca aici trebuie sa postez si nu in rubrica de CAI, pe scurt, am fluctuatii la relanti de cam de 100 rpm fata de valoarea normala...
-
Am revenit cam tarziu dar va zic exact care este problema la mine, am descoperit-o la service...am cablurile care comuteaza de pe rece pe cald si invers...
Leave a comment:
-
Salutare Vincent, multumesc pentru raspunsuri!
1) din cate am citit modelele de pana in 2009 aveau probleme cu understeering, lucru care...
Leave a comment:
-
FN2 Type R 2007 - 2012 Intrebari pre-achizitie
Salutare hondari, ma bucur sa vad ca exista atata varietate de fn2-uri pe forum, sunt foarte tentat sa cumpar si eu unul dar am cateva intrebari si sunt...Last edited by Moloh; 14-03-19, 13:06.
-
Filtrul e schimbat recent, ac vara mergea perfect deci nu e problema de freon. O sa verific fantele de la parbriz.
In caz ca nu le pot misca...
Leave a comment:
-
Parbriz aburit constant Civic 2001-2005
Hei, Salut, sper ca postez unde trebuie, nu am vazut vreun subtopic pt aceasta problema asa ca sper sa nu supar pe nimeni.
Am un civic ep2...
Leave a comment: