Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
500 results in 0.2283 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Multa sanatate! Sa revii la vechile obiceiuri cat mai repede!
-
Din poza pare a fi pompa. Si eu am reconditionat pompa tot la asko, ca pret similar cu ce a indicat si BM. Ar trebui sa le comanzi intai, ma indoesc ca...
Leave a comment:
-
Nefericita patanie, da nu e asa grava situatiunea. Nu-ti pune mintea cu astia odihnitii inainte de Paste, pierzi timp pretios. Si dac-o sa te simti nitel...
Leave a comment:
-
Mai schimba tipu uleiului, 1L la 1-2000Km nu e foarte ok pentru un motor Honda, chiar daca mergi foarte tare.
Leave a comment:
-
Eu am schimbat master cylinder Herthbuss Jakoparts in urma cu vreo 3 ani (aprox 100k km), functioneaza in modul silentios si-n ziua de azi. Cred ca...
Leave a comment:
-
Eu am patit la fel dupa 2 veri, tot 2013 erau. Ambele de pe fata aveau taieturi similare pe toata circumferinta, motiv pentru care le-am schimbat tot...
Leave a comment:
-
Dozer stie mai bine, din cate imi aduc aminte, distanta regulamentara in Germania e jumate din ce indica tahometru. De la jumate in jos din aceasta distanta...
Leave a comment:
-
De la intrare pe A2 pana la iesirea de pe A4 spre Navodari. 151 era pe BC, a fost relativ usor ca a mers bine un bmw in fata.
Leave a comment:
-
Bucuresti-Navodari masina incarcata full, 10.4 cu 151km/h medie. In urma cu 2 saptamani, 8.4 medie 125km/h. E o diferenta sensibila de consum intre 140...
Leave a comment:
-
-
Regulile astea de stocare parca sunt valabile doar la cele de vara, pe cele de iarna la poti pune ori vertical ori orizontal. Confirm ce-a zis Macione,...
Leave a comment:
-
190k km au tinut ai mei oem, ti-as recomanda sa pui tot oem. Daca mergi pe producator incearca sa-i iei cu tot cu bascula, e o chestie de siguranta.
Leave a comment:
-
@mindvision: Multam fain. Am anulat comanda pe cauciucuri si le-am zis si motivul, am comandat de pe autobon.
Leave a comment:
Leave a comment: