Salutare,
In mod ciudat, mie nu imi apare nimic pe display cand trebuie sa regenerez DPFul. In schimb, imi dau seama urmarind comportamentul...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
13 results in 0.0125 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Si alta intrebare referitoare la baterie: nu mi-e clar daca la modelul meu de masina e necesara imperecherea masina-baterie.
La service (nu...Last edited by alegzandru; 09-12-19, 13:16.
Leave a comment:
-
-
Baterie Civic 1.6 i-DTEC
Salutare,
Trebuie sa schimb bateria la masina mea, un Civic IX 2013, motor 1.6 i-DTEC. Vechiul proprietar mi-a dat o baterie noua acum 1.5...Last edited by hondatu; 08-12-19, 21:48.
-
Stiti cumva, la Mobil 1 0w30 ESP formula, exista acea folie de aluminiu care etanseaza sub capac? Sau vine fara?
Leave a comment:
-
Eu am luat azi Mobil 1 ESP 0w30 pana la urma. Dar am o intrebare: uleiul nu tre sa aiba acea folie de izolare de aluminiu sub capac? Stiti cumva, cei...
Leave a comment:
-
Salut,
Am citit threadul asta despre ulei recomandat pt Honda, dar cred ca nu s-a vorbit despre 1.6 i-dtec, un motor mai nou si probabil...
Leave a comment:
-
Da, am mai avut ocazia sa testez zilele astea, intr-adevar apa e rece in motor pt mult timp, dar sufla aer cald foarte repede, cred ca in 3-4 minute incepe...
Leave a comment:
-
Salut,
Am gasit threadul asta si am decis sa pun aici o intrebare despre Civic 1.6 i-dtec. Detin unul de putin timp, achizitionat second...
Leave a comment:
-
Multam, deocamdata vad ca e in stand by anuntul. Se gasesc, deocamdata am lamurit cu astea. Imi placeau ca design dar acum ca le-am identificat, e clar...
Leave a comment:
-
Da Ticker, merci, ai identificat cu acuratete modelul, am cautat si asa arata jantele de pe Legend 2007.
Din pacate pentru mine.
...
Leave a comment:
-
Salut KRM,
Merci pt parere! Daca ai nimerit modelul si anul, ar fi 7.5Jx17 ET55 jantele. Uite ce se zice de compatibilitatea asta:
...
Leave a comment:
-
Jante 17 Honda Civic 1.6 i-dtec
Salutare si bine v-am gasit,
Am cumparat de curand o Honda Civic 1.6 i-dtec iar proprietarul mi-a dat 2 randuri de cauciucuri aproape noi,...Last edited by alegzandru; 20-03-18, 12:13.
Leave a comment: