Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
74 results in 0.0241 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Felicitari pt achizitie! Si eu am venit de pe o masina mai puternica (Octavia 2.0 tdi) dar mi-a placut ideea de a avea un motor mai slab, cu trepte mai...
-
Nici o surpriza cu AC-ul) La mine au schimbat radiatorul prin iulie 2021, baga rece bine initial, acum se chinuie sa tina 20 grade cand sunt 18 de...
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Spuneai mai sus ca ai directia prea usoara, cred ca ai cauciucuri cu latime 215mm pe sedan si de aia. Eu am simtit diferenta pe hatchback intre 235 si...
Leave a comment:
-
TheTracker replied to Vreau (orice) Civic - discutii, pareri, informatii pentru potentiali cumparatoriin Honda CivicE dilutie internationala, e si in uk) Nu stiu cum e la 1.5 aspirat sau turbo dar la 1.0ul meu din 09.2018 sigur apare ceva dilutie cand tot fac drumuri...
Leave a comment:
-
TheTracker replied to Vreau (orice) Civic - discutii, pareri, informatii pentru potentiali cumparatoriin Honda CivicVezi ca in primele luni de productie (deci 2017) de 1.0 erau ceva probleme. Erau prea ascutite rotile dintate pe care statea cureaua de distributie, care...
Leave a comment:
-
Dada, pe 1.0 Comfort erau roti pe 16 standard dar au scos modelul prin toamna lui 2018....
Leave a comment:
-
Sunt de acord cu tine ca astea pe 16 sunt un compromis bun. Dar... jantele astea pe 16 de la Honda cantaresc f mult, undeva peste 11kg si gasesti jenti...
Leave a comment:
-
Sper sa nu fie foarte offtopic, dar ma gandesc si eu sa trec pe roti de 17 pe Civic, si eram curios daca a avut cineva probleme cu talonul mic? Ati avut...
Leave a comment:
-
Trebuie sa imi torn cenusa in cap, am verificat si nu am rev match, am tot condus alte masini si m-am incurcat. Uite ce am improvizat eu in starea de...
Leave a comment:
-
Sa o stapanesti sanatos, e interesanta combinatia de culori. Ar trebui sa ai rev matching, se poate activa/dezactiva din meniu, dar nu iti da blip daca...
Leave a comment:
-
Si eu am avut senzatia ca merge mai bine 1.0 dupa un anumit numar de km, dar nu mai stiu exact cati aveam. In orice caz, e mai flexibil sub 2500rpm.
Leave a comment:
Leave a comment: