Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
500 results in 0.2817 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
am faru la care nu ii mai functioneaza reglajul manual daca te intereseaza da`mi un PM
-
-
Sistemul de reducere a lag`ului turbinelor exista de ceva timp dar nu pe masinile de serie, ci pe masinile de raliuri si se numeste "anti lag"...
Leave a comment:
-
@Xander dar cine analizeaza raportul putere - greutate fi sigur ca iubeste masinile
Leave a comment:
-
Sa o stapanesti sanatos , nu trebe sati faci probleme cu GPL`ul , ungerea pistoanelor nu este necesara la motoarele pe benzina (defapt nu prea se produce...
Leave a comment:
-
chiar nu se punea problema de invitatie , masina oricum nu e pregatita pt nici un fel de poze , al meu este accord V ( am inca o masina pt piese, merci...
Leave a comment:
-
Ai perfecta dreptate , dar nu prea se mai vede "informatia" din cauza problemelor , disputelor , discutiilor pe teme care au fix nici o legatura...
Leave a comment:
-
Inteleg ideea ca unii dintre membri nu se "halesc" intre ei , dar cand vine vorba de masini (probabil singura noastra pasiune comuna) , de ce...
Leave a comment:
-
nu am zis ca este naspa , dar este "boring" si exact asa o sa ajunga si forumu asta daca nu terminam cu "disputele" astea fara rost...
Leave a comment:
-
!
nu vreau sa fiu rautacios dar despre intalnirea din AFI nu s-a stiut mai nimic , dor imi e de forumu de pana in 2008 sa zicem usor...
Leave a comment:
-
!
Poate imi explica si mie cineva ce rost are acest topic cand se discuta fix aceleasi lucruri ca pe topicu cu intalniri nocturne ?
Leave a comment:
-
-
-
motorul nu se incalzeste din cauza antigelului, trebuie sa fie alta cauza , verifica electroventilatorul de pe radiator, verifica daca pierde antigel,...
Leave a comment:
-
Leave a comment: