Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
500 results in 0.3449 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Mulțumesc mult pentru răspuns. O să fac un drive test. Īmi place ideea că motorul termic funcționează īn principal ca generator....
-
Impresii depre Civic e:HEV 2023
Salutare!
Dupa 2 ani de cand am vandut Civicul, a venit vremea sa iau alta masina si ma uit la noile Civicuri. Are cineva modelul din titlu?...
-
Gata, a fost mai usor decat ma asteptam... In partea din stanga jos a torpedoului e un piston cu carlig. Se impinge carligul ala putin si iese. E un pic...
Leave a comment:
-
-
Inlocuire filtru habitaclu Civic X
Salutare!
As vrea sa-mi schimb filtrul de aer de la habitaclu. In principiu știu cum se face, insa știu din experiență...
-
Eu locuiesc cam la 10 km de Trier - Oberbillig.
A propos de placute, am cam 65000 km cu ea si inca nu le-am schimbat... La 60k am facut TUV aici...Last edited by DarthMaul40; 20-07-21, 20:06.
Leave a comment:
-
Si tu locuiesti in zona Trier? Daca da, coincidentaAi facut revizia la Autohaus Am Hafen cumva? Eu am schimbat la ei lichidul de frana. Par seriosi,...
Last edited by DarthMaul40; 19-07-21, 01:25.
Leave a comment:
-
Intre timp am schimbat lichidul de frana, conform mesajului de pe bord. Discurile si placutele de frana sunt inca in stare foarte buna, nu le-am prea...Last edited by DarthMaul40; 17-05-21, 14:12.
Leave a comment:
-
Salutare! Am observat azi condens in ambele faruri, voi ati avut asa o problema?
...Last edited by DarthMaul40; 07-03-21, 19:09.
Leave a comment:
Leave a comment: