salut,
am vazut ca ai masina de vanzare.
eu te-am sunat acu' vreo saptamana, din Constanta.
Ai rezolvat cu actele?
Obs....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
14 results in 0.0126 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
bluebilly replied to Vreau (orice) Civic - discutii, pareri, informatii pentru potentiali cumparatoriin Honda Civic
Leave a comment:
-
bluebilly replied to Vreau (orice) Civic - discutii, pareri, informatii pentru potentiali cumparatoriin Honda CivicSalut, dupa o incercare nereusita de a cumpara o Civic IX Tourer acum vreo 3 ani, se pare ca voi incerca din nou sa fac achizitia.
Cerinta e aceeasi,...
Leave a comment:
-
bluebilly replied to Vreau (orice) Civic - discutii, pareri, informatii pentru potentiali cumparatoriin Honda CivicSalut,
as vrea sa-mi iau un Civic Tourer facelift.
Am gasit cateva oferte pe site-urile de licitatii.
Din pacate doar un dealer auto...
Leave a comment:
-
Inca caut o varianta diesel cat mai noua in Romania, din pacate ultima cred ca s-a dat la Radacini Brasov acum vreo saptamana. Jantele alea gri le ai...
Leave a comment:
-
Multi km fara probleme. Asteptam impresii si pareri despre masina. Si eu am fost interesat de masina, dar caut inca o varianta diesel. PS. Masina ...
Leave a comment:
-
bluebilly replied to Vreau (orice) Civic - discutii, pareri, informatii pentru potentiali cumparatoriin Honda CivicNu am reusit sa gasesc vreo imagine cu lampile stop noaptea. Linia care le uneste se aprinde si ea?
Leave a comment:
-
bluebilly replied to Vreau (orice) Civic - discutii, pareri, informatii pentru potentiali cumparatoriin Honda CivicAm Cee'd-ul din 2008 si am aproape 120000 km. Nu e mult stiu, de aceea am vrut benzina cand am luat Cee'd.
Numa' ca anul trecut m-am mutat din...
Leave a comment:
-
bluebilly replied to Vreau (orice) Civic - discutii, pareri, informatii pentru potentiali cumparatoriin Honda CivicAm gasit brosura.
Butonul de START este doar in echiparea Executive sau e un optional?
Leave a comment:
-
bluebilly replied to Vreau (orice) Civic - discutii, pareri, informatii pentru potentiali cumparatoriin Honda Civicsalut dn nou,
sunt nou pe acest forum si as fi interesat sa cumpar un Civic Tourer, dar am cateva necunoscute mai ales pe partea de motorizare....Last edited by ticker; 30-01-18, 10:57.
Leave a comment:
-
bluebilly replied to Vreau (orice) Civic - discutii, pareri, informatii pentru potentiali cumparatoriin Honda Civicsalut, e un Civic Tourer la vanzare la Asko.
m-ar interesa modelul, dar stiam ca la mijlocul lui 2015 au venit cu facelift, iar in anunt apare...
Leave a comment:
-
salut, foarte frumoasa masina. as avea o intrebare, motorul pe benzina are distributie pe lant? sau doar cel diesel? ms intreb, fiindca am vazut ...
Leave a comment:
Leave a comment: