salut,
am vazut ca ai masina de vanzare.
eu te-am sunat acu' vreo saptamana, din Constanta.
Ai rezolvat cu actele?
Obs....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
18 results in 0.0126 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Ok. Am retinut.
Oricum cu perioada asta de restrictii, sunt ceva mai rezervat in legatura cu achizitia.
Leave a comment:
-
-
bluebilly replied to Vreau (orice) Civic - discutii, pareri, informatii pentru potentiali cumparatoriin Honda Civic
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Honda Civic Tourer 2015-2017 Euro 6
Honda Civic Tourer 2015-2017
Euro 6
Lifestyle/Executive
Bine intretinuta
Benzina sau Diesel
Cutie manuala
rulaj pana...Last edited by bluebilly; 10-10-21, 22:29.
-
bluebilly replied to Vreau (orice) Civic - discutii, pareri, informatii pentru potentiali cumparatoriin Honda CivicSalut, dupa o incercare nereusita de a cumpara o Civic IX Tourer acum vreo 3 ani, se pare ca voi incerca din nou sa fac achizitia.
Cerinta e aceeasi,...
Leave a comment:
-
bluebilly replied to Vreau (orice) Civic - discutii, pareri, informatii pentru potentiali cumparatoriin Honda CivicSalut,
as vrea sa-mi iau un Civic Tourer facelift.
Am gasit cateva oferte pe site-urile de licitatii.
Din pacate doar un dealer auto...
Leave a comment:
-
Inca caut o varianta diesel cat mai noua in Romania, din pacate ultima cred ca s-a dat la Radacini Brasov acum vreo saptamana. Jantele alea gri le ai...
Leave a comment:
-
Multi km fara probleme. Asteptam impresii si pareri despre masina. Si eu am fost interesat de masina, dar caut inca o varianta diesel. PS. Masina ...
Leave a comment:
-
bluebilly replied to Vreau (orice) Civic - discutii, pareri, informatii pentru potentiali cumparatoriin Honda CivicNu am reusit sa gasesc vreo imagine cu lampile stop noaptea. Linia care le uneste se aprinde si ea?
Leave a comment:
-
bluebilly replied to Vreau (orice) Civic - discutii, pareri, informatii pentru potentiali cumparatoriin Honda CivicAm Cee'd-ul din 2008 si am aproape 120000 km. Nu e mult stiu, de aceea am vrut benzina cand am luat Cee'd.
Numa' ca anul trecut m-am mutat din...
Leave a comment:
-
bluebilly replied to Vreau (orice) Civic - discutii, pareri, informatii pentru potentiali cumparatoriin Honda CivicAm gasit brosura.
Butonul de START este doar in echiparea Executive sau e un optional?
Leave a comment:
Leave a comment: