Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
59 results in 0.0179 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Pentru a clarifica acest aspect, hai sa tinem cont de toti factorii. In primul rand in locul in care Russel a initiat depasirea pista e dreapta (e chiar...Last edited by petru; 23-04-21, 23:36.
-
Din punctul meu de vedere titlul se va decide in functie de evolutia pilotilor nr 2 de la RBR si Mercedes, in conditiile in care masinile raman nivel...
Leave a comment:
-
Primul lucru, schimba valva pcv, fa un schimb de ulei apoi, tot 0w20 si revin-o cu un rezultat. Sper ca folosesti aceeiasi tehnica la masurarea uleiului,...
Leave a comment:
-
-
-
La adaptoare ma refer la chestiile alea de plastic(prinse in bancheta masinii) cum vin din fabrica masinile vag de exemplu. Cand zici tot sistemul de...
Leave a comment:
-
N-am mai scris de ceva vreme, nici nu am prea avut ce. Insa recent Rudolf a primit ceva atentie recent:
1. Suporti bara fata (acum bara e aliniata...Last edited by petru; 30-03-21, 23:18.
Leave a comment:
-
Daca vrei un lichid de frana ceva mai bun, poti merge in continuare pe Dot4, insa pune Motul Rbf600 sau Rbf660 iar pentru ambreiaj poti pune un Dot4 normal....
Leave a comment:
-
Eu iti recomand sa cauti alta marca de masina, ceva ce totusi iti permiti. Vad ca fugi dupa "ponturi" si observ ca asta e trendul in ultima...
Leave a comment:
-
Incredibil de ieftina parerea mea. In rest, modelul e ff ok insa recomand o verificare amanuntita tinand cont de pret.
Leave a comment:
-
Salut, ptr R18 iti recomand Red Line 0w20. Te poti orienta cu succes si catre Amsoil, Eneos tot 0w20....
Leave a comment:
-
Daca tot stau in casa zilele astea, si tot trebuie sa fac revizia, am umblat pe toate site-urile sa caut un ulei)
Si am gasit ceva ce-mi place...
Leave a comment:
-
Clar peste 3.5 fiind A3/B4
La mai toate uleiurile o sa fie un procent de uleiuri neclasificate. Altfel dai reteta la toti.
Leave a comment:
Leave a comment: