Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
17 results in 0.0153 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
IB23 , foarte interesanta treaba, eu intru din an in pasti pe forum, deci abia acum am vazut cele doua variante de pe aliexpress. Ai folosit cumva vreuna...
-
bibix2: '16 Honda Civic Tourer 1.6 i-DTEC M/T, Lifestyle, White Orchid Pearl
Salutari, De vreo cateva luni vreau sa fac thread-ul asta . Il fac acu ca am un pic de timp la comp, desi vad ca interesul pentru Civic Tourer a ca...Last edited by bibix2; 02-11-17, 00:11.
-
Ioi, deci s-a dat 5D-ul albastru . Felicitari pentru achizitie si la cat mai multe drumuri faine! Am vazut doar varianta gri, si testat dealtfel, chiar...
Leave a comment:
-
Deci santem doi in aceeasi stare cu IGO (license agreement si setari, plus ecran negru dupa comutarea cu alte aplicatii). Nu cred ca e problema de la...
Leave a comment:
-
Cat costa in RO, si ce operatiuni se fac la o revizie pentru civic 1.6 i-dtec? Nu stiu daca s-a mai discutat pe acest forum, n-am reusit sa gasesc....
Leave a comment:
-
Link bun de pus deoparte. Momentan sunt in cautarea unei masini.
As fi vrut o metoda sa ma asigur in legatura cu anul in care e fabricata masina...
Leave a comment:
-
Multam fain, google asta mi-o zis si mie cateva asa zise "VIN decoders", dar dau fail-uri grave, la model, an fabricatie, generatie, si pt alte...Last edited by bibix2; 11-05-17, 13:35.
Leave a comment:
-
Stiti cumva vreun site care sa-mi dea informatii cat de cat exacte despre Honda bazat pe VIN. Gen cum ar fi asta pentru Toyota http://www.toyodiy.com...
Leave a comment:
-
Mi-am vandut vechea carapace, si am gasit un Tourer Lifestyle, in Germania la o reprezentanta Honda. Ei zic ca e varianta pentru DE, dar pe configuratorul...
Leave a comment:
-
Nu vad legatura intre ADAS si problema de la telescoape... Sau ai vrut sa zici ADS? Teoretic, fara ADS nu mai e asa tentant Civic tourer-ul.
Leave a comment:
-
Ii grav ce zici tu de treaba cu telescoapele, si ce zic cei cu Mazda despre vopsea si discuri ovalizate :-(. Ma enervez si mai tin vechea carapace inca...
Leave a comment:
Leave a comment: