Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
18 results in 0.0124 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Salut, am un civic 8 hatchback 1.8 si vechiul proprietar a mers vreo aprox 30-40 mii cu Motul 8100 5w40, de asemenea si eu cand am cumparat masina am...
-
Am si eu aceeasi intrebare. Pana acum am folosit Motul X-cess 8100 5w40 (asa am cumparat masina si eu am facut ulterior un schimb). Avand in vedere ca...
Leave a comment:
-
Conectare telefon la HFT (bluetooth).
Salutare, am conectat telefonul la sistemul handsfree al masinii dar de cate ori incerc sa sun folosind telefonul : 1. Nu suna telefonul celuilalt nici ...
-
Salutare si multumesc tuturor pt sfaturi, spre rusinea mea nu am reusit sa ajung in service cu masina dar am constatat ca fluctuatia turatiei la relanti...
Leave a comment:
-
Tot timpul......nu este in functie de temperatura. In acelasi timp nu face la fiecare franare si scaderea relantiului nu are aceeasi intensitate de fiecare...
Leave a comment:
-
-
Honda Civic 1.8L i-Shift (Mk8) - Probleme relanti la franare.
Salut, am constatat de mult timp o problema care incet incet a devenit apasatoare: destul de des dupa ce franez (la semafor de ex) scade relanti-ul si...
-
Asta am vazut si eu pe net.....ideea e si cat mergi cu masina.....eu daca merg pana in 10.000 pe an.....dupa 5 ani probabil niste anvelope de vara or...
Leave a comment:
-
Din păcate cred că de la ambreiaj este....Astăzi am plecat mai īn trombă și mi s-a aprins martorul....A și patinat. Cānd...
Leave a comment:
-
Anvelope All-Season Honda Civic VIII .
Salut, avand in vedere ca setul de vara mi se va toci in 6 luni si nu am set de iarna ma gandeam sa pun niste Michelin Crossclimate in toamna. Am citit...
-
Salut, am si o problema la i-shift....cand opresc masina la semafor sau oriunde in alta parte, stand cu frana apasata si pe modul automat imi da o intrerupere...
Leave a comment:
-
Salut, am intrat si eu in clubul asta (Honda Civic Ex 2006).....am masurat bateria ....0.45A ....dupa ce am scos siguranta 16 ....am ajuns la 0.03 parca......am...
Leave a comment:
-
Chiar, nu a avut nimeni de suferit de pe urma unei ploi cu piatra ? In Bucuresti este cel putin una serioasa pe an......
Leave a comment:

Leave a comment: