Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
35 results in 0.0198 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Umplut filtrul cu motorina și atāta. Merge la prima cheie.
-
Distribuție Civic i-DTEC
Salut dragi hondari,
dețin o Honda Civic Tourer 2015, 1.6L i-DTEC. Aveti ceva informații legate de ce și cānd se schimba la distribuție...Last edited by hondatu; 06-07-20, 13:08.
-
-
Eu merg cu Shell helix ultra ect, 0w30, acea c2-c3. Fac schimbul la 10 k. Dupa 2500 km e aproape curat. Se vinde si in state , sub numele de penzzoil....
Leave a comment:
-
Au pus si clipsuri noi si cate trebuie? Sau sunt prinse cu silicon? La ornamente ma refer. Daca aripile nu sunt defirmate si clipsurile sunt noi si toate...
Leave a comment:
-
La urmatoarea revizie pun filtru oem. Sa vad daca este la fel cu presiunea la ulei. Cum spune colegul, filtrele arata ok si la mine, singura problema...
Leave a comment:
-
Eneos 5w30 am luat si eu, tot de la importator, la pretul de 240-250 lei 4+1 l. Despre epiesa nu stiu ce sa mai cred ca preturile is ok. Alte magazine...
Leave a comment:
-
Presiune ulei
Salutare, dupa ce am vazut mai multe filmulete pe youtube, legate de presiunea la ulei, am stat cu ochii pe bord dimineata. Am observat ca becul la ulei...
-
Am un "stoc" de purflux. Cred ca cele oem sunt facute tot de purflux. Mann , nu prea am gasit.
Leave a comment:
Leave a comment: