Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
13 results in 0.0091 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
De ex. la golf 4 s-a putut ridica din fata cu niste bucse oem pentru drumuri grele, de altfel daca te opreste controlul rar iti verifica(din cate stiu)...
-
Si pe mine incepe sa ma deranjeze aspectul mai lasat de spate, dar asta poate datorita faptului ca distanta de la aripa din spate si roata este mai mica...
Leave a comment:
-
Din ce vad nu a incercat nimeni la cele din 2005, am intrebat pe gpsu, si mi s-a confirmat ca nu este compatibila cu CR-V 2005, intr-adevar si la specificatii...
Leave a comment:
-
In sfarsit am rezolvat eroarea prin desfacerea aproape totala si curatirea lentilei, acuma daca tot merge vreau sa intreb daca noua versiune se poate...
Leave a comment:
-
"Reading eror", am citit acuma pe niste forumuri de crv-isti din afara si multi au rezolvat prin curatirea capului. L.E. am incercat sa-l desfac dar n...Last edited by Ervin; 27-01-17, 23:39.
Leave a comment:
-
L-am scris dar tot da eroare citire, am incercat sa-i dau si reset apasand pe menu-map-back dar nimic, sa fie de vina unitatea? Cel mai mult ma deran...
Leave a comment:
-
Va salut, am un honda crv din 2005, nu stiu cum se numeste navigatia, dar problema este ca are un dvd din 2004 foarte putin zgariat si nu-l citeste, initial...
Leave a comment:
-
Ce pot face cu navigatia, imi apare eroare la citirea dvd-ului, si problema e ca nu pot accesa butonul de menu sau audio, si ma deranjeza ecranul cu eroarea,...
Leave a comment:
-
Mersi, pentru diferential sper sa-l pot comanda de la magazin, aici in Zalau nu este dealer, la fel si cel din cutie, vreau sa schimb toate consumabi...
Leave a comment:
-
A sosit masina si vreau sa-i schimb uleiul, vad in cartea service, ca poti sa-i mai multe tipuri de ulei in functie de temperaturile din zona, voi ce...
Leave a comment:
-
Multumesc frumos, si mie mi s-a parut pretul bun fata de celelalte oferte, gazul va fi binevenit ca mai am talpa grea cateodata, mai ales ca vin de pe...
Leave a comment:
-
A fost 4400 si 450 adusul acasa, masina arata bine, suna bine, din ce a spus soferul si din ce am vazut in poze. Lipseste un ornament cromat de pe grilajul...
Leave a comment:
-
ERVIN: '04 Honda CR-V 2.0 i-VTEC Executive , Grey
Va salut, sunt proaspat detinator de CR-V, intr-atat de proaspat incat, abia pe sfarsitul saptamanii va ajunge, voi vedea daca am dat banii pe masina...Last edited by Ervin; 10-01-17, 18:59.
Leave a comment: