Update!
I-am cumparat nesuferitei jante R17 OEM Honda, second hand, nu noi, de la un fost proprietar de Accord care ramasese cu ele prin garaj....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
247 results in 0.0312 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Update!
S-a schimbat bascula fata dreapta și uleiul in cutia CVT.
Nu am facut flush de ulei ci īl voi schimba iar pe tot după circa...Last edited by fbogdan; 08-08-23, 21:10.
Leave a comment:
-
Update! ITP valabil, din păcate doar 1 an.
Noxele au ieșit foarte bine atāt pe benzina cat si pe GPL.
Leave a comment:
-
Update!
Jazz-ul rosu a primit kituri reparatie etrieri fata, lichid nou de frana si placute noi Textar pe fata.
Cost reconditionare etrieri...
Leave a comment:
-
Avem AC, merge blanao, raceste de-ti ies mucii pe unde nici nu te gandesti. Inca nu am facut antifonarea, doar ornamentul exterior de pe usa spate...
Leave a comment:
-
Update jurnal!
Resetarea cutiei CVT din software HDS nu a avut nici un rezultat. Vibrația cutiei la plecare de pe loc nu a dispărut și...
Leave a comment:
-
FBogdan: 2007 Honda FR-V, EX 1.8 i-vtec automatic, Milano Red
Pentru ca ne place Jazz-ul, am zis sa forțăm puțin nota și sa īncercăm un Jazz mai gras și cu mai mulți steroizi, asa...
-
Salutari din nou!
Au fost montate toate piesele enumerate mai sus + schimbul de ulei cutie cvt si la motor. Manopera totală 700 lei. ...
Leave a comment:
-
Salutat comunitatea!
Am si eu un concediu antamat in Italia la mijlocul lunii Iunie. Vom pleca cu masina, din rationament de costuri vs avion...
Leave a comment:
-
'05 Jazz CVT Satin Silver metallic
Salutari din nou!
Pentru ca ne place Jazz-ul (atat stilul muzical cat si masina), am mai achizitionat inca una bucata Jazz CVT argintie,...
-
Salutari din nou!
Pentru ca ne place Jazz-ul (atat stilul muzical cat si masina), am mai achizitionat inca una bucata Jazz CVT argintie,...Last edited by fbogdan; 18-05-23, 23:00.
Leave a comment:
-
S-au montat culisante noi pe etrierii față. Mașina merge mai smooth acum și plecările de pe loc necesita o accelerare mai ușoară....
Leave a comment:
-
Salut! Mașina a mers cu 5w30 cu mult īnainte sa o cumpăr eu, iar schimburile de ulei se făceau la reprezentanta Honda București. Deci...
Leave a comment:
-
Salut! Stiu recomandarile, 0W20 cred ca intradevar este potrivit in zone cu climat mai rece, respectiv UK. Sa nu uitam ca principala piata de vanzare...
Leave a comment:
-
Salutari!
Upgrade jurnal de mentenanta:
- s-au montat ambele brate (bascule) noi pe fata + o geometrie și unghi de fuga, că o luase...
Leave a comment:
Leave a comment: