Salutari!
Upgrade jurnal de mentenanta:
- s-au montat ambele brate (bascule) noi pe fata + o geometrie și unghi de fuga, că o luase...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
233 results in 0.0267 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Vand roti complete compatibile Honda Civic si nu numai
Salutare!
Se vinde un set de jante Dezent R18, prindere 5x120, ET 45 echipate cu anvelope de iarna 245/50 R18 Dunlop Winter Sport 3D, dot 2616....
-
Salutări si la multi ani!
Update jurnal de mentenanță la ~ 191k km.
Jazz-ul a beneficiat de rulment si etrier frānă noi...Last edited by fbogdan; 11-01-23, 16:00.
Leave a comment:
-
Salut! Scuze de raspunsul intarziat, nu primesc notificarile de reply-uri noi sau mesaje private pe mail si am fost cam ocupat in ultima vreme, am "uitat"...
Leave a comment:
-
Update jurnal de mentenanta la ~186K km!
1. Schimb de ulei + filtre (ulei Yacco Lube-F 5W30, filtru ulei + filtru aer Herth&Buss Jakoparts,...
Leave a comment:
-
Salut!
Īncearcă sa găsești garniturile de la producator Ajusa.
Cauti după nr de kw modelul mașinii, pentru siguranța...
Leave a comment:
-
Avem discuri si placute noi ATE pe fata si ABE pe spate + culisante noi la ambii etrieri spate. Cost distractie aproape 1300 lei (piese + manopera service)....
Leave a comment:
-
O sa merg si eu pentru un reglaj de joc la supape, 186k km. Habar nu aveam pānă de curānd ca se face asa ceva la motorizarile i-DSI. Īnsă eu...
Leave a comment:
-
Salut comunitatea!
Luni sau Marți, masina primește discuri si placute noi fata si spate+ culisante noi pe spate.
Discurile spate...
Leave a comment:
-
Nici o supărare, am dat si solutia de rezolvare a problemei, insa poate ceda in timp si te trezesti cu apa in portbagaj din nou.
Eu mai nou,...
Leave a comment:
-
Salut!
Īntr-adevăr sunt rare cele automate in Romania, insa in vestul Europei e plin de ele. Oricum, in Romania nu s-a vāndut Jazz automat...
Leave a comment:
-
Salut!
Īn conditiile actuale e intr-adevar greu să mai fi primit pe lāngă mecanici cand fac treabă.
Jazz nu pare genul de...
Leave a comment:
-
Salut!
Apa se infiltreaza pe sub cele 2 bandouri de plastic de pe plafon, exact in spate unde se face legătura īntre plafon si aripa spate....
Leave a comment:
-
Salutări Seby!
Mai ai cumva codul pentru kit reparație etrier spate (eventual si fata)?
Inițial problema a apărut la stanga...
Leave a comment:
-
E cel putin neverosimil sa ai trepidatie doar in relanti de la suporți motor slăbiti sau rupti. Ar trebui să ai vibratie sau troznituri...
Leave a comment:
Leave a comment: