Update Aprilie 2025!
228.000 km afișați pe bord
S-au schimbat următoarele:
1. Termostat + garnitură
...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
257 results in 0.0222 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Update 226.500 km!
Rezolvat problema inaltatoarelor pe puntea fata.
S-a scos improvizatia si am montat inaltatoare dedicate. Am scapat...
Leave a comment:
-
Update 225.300 km!
Revizie făcută acum 2 zile.
Am mers pe ulei Honda 0w20, sa vedem cum se comporta și dacă îl consuma,...
Leave a comment:
-
Update Octombrie!
Km circa 210.000 cred, am mai facut ceva drumuri extra-urbane si mult frecus in oras.
Dupa lucrarile de tinichigerie...
Leave a comment:
-
Update!
După ce am dus masina la o constatare pentru pierderea de freon, ieri (24 Sept) s-a intervenit și pentru reparatie. S-au schimbat...
Leave a comment:
-
Nici eu nu prea am incredere in 0W20, cred ca e potrivit pentru eficienta de consum carburant si doar pentru climatele mai reci (gen UK)...
Leave a comment:
-
Update - aproximativ 227.000 km!
Am facut un concediu de vreo 9 zile si aproximativ 2800 km in Turcia mai la sud de Izmir (zona Didim).
Masinuta...Last edited by fbogdan; 16-09-24, 15:47.
Leave a comment:
-
Update!
Jazz-ul argintiu a primit revizie completa motor + cutie CVT (ulei si filtre) si in plus a primit si o pompa +filtru noi de benzina,...
Leave a comment:
-
-
Salutare natiune!
Update - 209.000 km
Am avut un o mica taponare cu fundul unui BMW, nimic grav nici la mine nici la BMW. BMW s-a rezolvat...
Leave a comment:
-
Update!
Rezolvat problema erorii pe sonda Lambda și cu aceasta ocazie cred ca nu mai avem probleme la relanti când stam pe loc cu cutia din...
Leave a comment:
-
Update km 207000! Tot uit să pun km si ar fi bine de urmărit pentru revizii.
Leave a comment:
-
Salutare și scuze ca răspund cu întârziere! Nu primesc sau nu știu eu unde primesc, notificările de mesaje noi de pe acest forum....
Leave a comment:
-
Update!
S-au montat anvelopele noi de vara pe jante + echilibrare.
S-a umplut și instalația de climatizare cu freon și...Last edited by fbogdan; 20-06-24, 20:51.
Leave a comment:
-
Făcut un drum pana pe litoral și înapoi. E foarte ok dacă n-ai pretenții sportive de la ea, merge ca unsa la 130-140, neașteptat...
Leave a comment:
Leave a comment: