Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
500 results in 0.2191 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Si eu multumesc pentru raspunsuri. Nu o sa bag CTR'ul pe acolo, voi merge cu motorul.
-
Salutare! Stie careva cum se prezinta drumul 67 intre Tg. Jiu si Drobeta? Daca este la fel de bun ca bucata dintre Horezu si Tg Jiu, ma declar multumit....
Leave a comment:
-
-
Sa o stapanesti sanatos!
De ce nu intrebi si cum se schimba becul de pozitie din far? Se da farul jos, nu?
Leave a comment:
-
Daca se aude si pe loc, cand brachezi maxim, atunci sunt flansele. Eu le-am schimbat in garantie la nici 5000km, a fost un lot prost prin 2009, erau deformate...
Leave a comment:
-
-
Este integral gr. IV, PAO. Nu contine HC (gr. III). Dealtfel, este singurul ulei 100% sintetic din oferta TOTAL. Eu merg cu el de 4 ani in FN2 si voi...
Leave a comment:
-
Ce ACEA avea de te-a speriat? In carte scrie A1, A3 sau A5, insa A1 si A5 sunt uleiuri pentru fuel economy.
Eu folosesc ACEA...
Leave a comment:
-
Tot asta folosesc si eu in FN2. E un ulei foarte bun, la un pret foarte corect (cca 150lei/5l)...
Leave a comment:
-
-
Rescriere EEPROM - how to?
Salutare!
Dupa 6 ani de cand am motoreta, o Honda CBR954, m'a lovit iarasi piticul de pe creier cu afisajul consumului in km/l (cum imi apare...
-
Orice motor consuma ulei, faptul ca pare a nu consuma (pe joja e la acelasi nivel) se poate datora mai multor factori, dilutiei cu compustibil si mai...
Leave a comment:
-
-
Nu stiu daca am mai scris pe topicul asta sau nu, eu folosesc in FN2 ulei Total 0W-30. Pe principiul "ieftin, bun si mult in kil", uleiul asta...
Leave a comment:
Leave a comment: