Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
118 results in 0.0171 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
RupOase: 2019 - Hyundai Kona Premium SE 64 kWh
Desi nu intentionam sa intru peste Daniel pe grupul bazarului, am observat in comentariile anuntului sau, cu Honda Jazz, ca a mentionat Jazz-ul a fost...Last edited by RupOase; 09-03-21, 09:01.
-
Acest post se poate inchide, fiindca am vandut masina.
La momentul vanzarii masina arata asa:
https://www.youtube.com/watch?v=RBAQWCwbEe0...
-
Update:
Am facut revizia in februarie la TopLac (cica baietii de la Car Expert Auto s-au mutat acolo cat au sediul de langa Honda Nord in renovare),...
Leave a comment:
-
Cred ca HR-V-ul pe Turbo se contureaza in memoria mea ca fiind o mare dezamagire:
Ma asteptam ca pe modelul MY2020 sa se instaleze macar...
Leave a comment:
-
Salut
Mi-am dorit mult sa trec de la Civic la un HR-V Turbo cu CVT, insa dupa test drive am observat cateva lucruri care si acum...
Leave a comment:
-
My 2 cents:
Taxa aceasta are doua scopuri clare:
1. Cel mai important - evitarea amenzilor zilnice din partea UE pentru nerespectarea...
Leave a comment:
-
Uitandu-ma peste manualul modelului de Civic din 2008 am observat acest tabel, la pagina 491. Prima este NGK iar a doua Denso. Din ce am observat, Civic-ul...
Leave a comment:
-
Uitandu-ma peste manualul modelului de Civic din 2008 am observat acest tabel, la pagina 491. Prima este NGK iar a doua Denso. Din ce am observat, Civic-ul...
Leave a comment:
-
Update:
Am facut in primavara (martie) revizia in care am schimbat uleiul cu Motul 5W30 si filtrele.
Am avut problema cu discul si placutele...
Leave a comment:
-
Am aflat care era problema.
La montarea placutelor (ATE), se pare ca nu s-a luat in considerare ca zona urechiuselor acelea care vin in tabla de...
Leave a comment:
-
AWD e 4x4 permanent, iar 4WD e ala cu maneta. Sunt principii de functionare diferite, unul este AWD e haldex, celalalt e torsen.
Parerea...
Leave a comment:
-
-
Salut,
Astazi voi programa un test drive cu noul HR-V (2019) si am cerut doua modele:
1. 1.5 iVTEC @ 130 CP CVT
2. 1.5 iVtec...
Leave a comment:
-
Exista doua standarde la care se calculeaza consumul. Majoritatea constructorilor (si ceea ce vinde la public) urmeaza standardul NEDC fiindca a fost...
Leave a comment:
Leave a comment: