Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
70 results in 0.0158 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Cam astea-s regulile cam pe orice forum dedicat, nu cred ca cineva ar fi calificat deplasata initiativa ta. Personal am avut impresia ca nu ai inteles...
Leave a comment:
-
O sa incerc sa te lamuresc si eu putin: nu trebuie neaparat sa postezi despre masina ta, poti posta oriunde pe forum, despre excursii, discutii libere,comentarii...
Leave a comment:
-
In toata Asia nu se aplica nici pe departe regulile de mediu si calitate care sunt in EU atat la rafinare cat si la produsele combustibile. Benzina de...
Leave a comment:
-
Sterge bine joja sa fie uscata apoi dupa ce o scoti din nou iclin-o si cauta sa prinzi o raza de lumina pe ea, ideea e sa nu te uiti perpendicular pe...
Leave a comment:
-
Pai atunci pt ca tot suntem pe forumul Honda ramai pe CRV 1.6 diesel, 4x2. Am citit ceva jurnale si par ok fara probleme specifice cu DPF-ul. Daca pana...
Leave a comment:
-
Daca nu vrei neaparat AWD si te orientezi spre diesel ia in calcul si Peug 3008, designul este super interior/exterior si motoarele HDI sunt f fiabile....
Leave a comment:
-
E bun si redresorul sa fie acolo dar personal l-am considerad inutil in prezent cand sunt magazine auto la toate colturile de strada, inclusiv online...
Leave a comment:
-
Interesante pozele si lamuritoare, chiar nu e rea deloc acea depunere de carbon pe supape as putea spune chiar normala la milele mancate de motorul respectiv,...
Leave a comment:
-
Foarte lamuritoare informatiile voastre si f misto pozele, multumesc!
Mea culpa, poate nu am transmis cum trebuie ce voiam sa aflu prin intrebarea...
Leave a comment:
-
Sincer vorbind nu s foarte hotarat ce vreau, de aceea am impartasit aici preferintele mele poate gasesc ceva sugestii la voi care sa ma ajute ...daca...Last edited by robertina1924; 25-03-21, 13:27.
Leave a comment:
-
Mda, fiecare aveti dreptate mai ales ca vorbiti prin prisma experientelor proprii nu din auzite de la un prieten care are un alt prieten care are o masina...
Leave a comment:
-
Pai nu le comparam doar spuneam cam ce ma da inapoi la fiecare dintre ele, initial as fi mers pe generatia noua crv 1.5 T dar asa cum am spus problema...
Leave a comment:
-
Aha multumesc! Asa se explica si consumul oarecum mai mare. In Golf au apărut in paralel CVT Cu A/T cam de prin 2013 motorizarile de 2 si 2.4 pe...
Leave a comment:
Leave a comment: