Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
331 results in 0.0301 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Chiar nu știam ce s-a întămplat! Eram în mijlocul unei postări mai lungi și mi s-a tăiat... rândul. Am tot sperat că după...
Leave a comment:
-
N-am mai scris de mult...
Deci așa... Mă apropii de a aduce mașina asta la niște standarde personale de estetică......13 Photos
Leave a comment:
-
Discuri frana fata CR-Z
Salut, cine este interesat de piesele din titlu marca TRW, nu stiu daca se potrivesc si la alte modele (Civic VIII?). Sunt noi, au ramas in stoc la vânzător...
-
Salut
am luat mașina de la service (dealerul Honda din Craiova, acum vinde SUZUKI, și mai face revizii la Honda). Nu sunt mulțumit...
Leave a comment:
-
Deci... în ciuda urărilor voastre, de evenimente nu am scăpat nici cu CRZ-ul. Așa că mașina e (încă) în service pentru o...
Leave a comment:
-
-
Bun. Eu am avut emotii cu al meu ca nu se scria decat la 4x. In principiu e bine sa fie scris cat mai low speed
Sent from my iPhone...
Leave a comment:
-
Imi pare rău că nu iti merge, probabil eu trebuie să mă consider norocos. In mod 'normal', după ce a terminat de incărcat...Last edited by benjk; 03-01-22, 18:34.
Leave a comment:
-
Bravo! Trece lumea pe hibrid... Sa te tina sanatos si cu zambetul pe buze mereu!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Leave a comment:
-
De fapt acum am citit mai bine. Problema era stick-ul. La mine in carte (Civic IX) parca citisem ca maximum suporta 2Gb...
Leave a comment:
-
Am aflat si eu tot de pe forum... Eu ma bucur ca am iXXXX, dar imi pare rau ca la tine nu merge. Sunt sigur ca exista totusi solutii cumva...
...
Leave a comment:
-
-
Da, intr-adevar e rigida. Dar cum nu prea sta nimeni in spate... Da, plafonul e incantator. Se vad cerul si semafoarele
Sent from...
Leave a comment:
Leave a comment: