Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
311 results in 0.0254 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Chiar nu știam ce s-a īntămplat! Eram īn mijlocul unei postări mai lungi și mi s-a tăiat... rāndul. Am tot sperat că după...
Leave a comment:
-
N-am mai scris de mult...
Deci așa... Mă apropii de a aduce mașina asta la niște standarde personale de estetică......13 Photos
Leave a comment:
-
Salut
am luat mașina de la service (dealerul Honda din Craiova, acum vinde SUZUKI, și mai face revizii la Honda). Nu sunt mulțumit...
Leave a comment:
-
Deci... īn ciuda urărilor voastre, de evenimente nu am scăpat nici cu CRZ-ul. Așa că mașina e (īncă) īn service pentru o...
Leave a comment:
-
-
Bun. Eu am avut emotii cu al meu ca nu se scria decat la 4x. In principiu e bine sa fie scris cat mai low speed
Sent from my iPhone...
Leave a comment:
-
Imi pare rău că nu iti merge, probabil eu trebuie să mă consider norocos. In mod 'normal', după ce a terminat de incărcat...Last edited by benjk; 03-01-22, 19:34.
Leave a comment:
-
-
Da, intr-adevar e rigida. Dar cum nu prea sta nimeni in spate... Da, plafonul e incantator. Se vad cerul si semafoarele
Sent from...
Leave a comment:
-
E o masina relativ rara. Mai e una pe olx, daca te intelegi la pret, dar albastra. De fapt sunt 3. Mai era una sau doua in Austria, dar nici alea nici...
Leave a comment:
Leave a comment: