Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
132 results in 0.0149 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Am inteles ca stergatoarele cu lama de silicon ar fi mai durabile/silentioase/eficiente.
Cele originale Honda sunt de cauciuc cu o fasie de grafit...Last edited by mike2005; 30-05-21, 15:00.
Leave a comment:
-
Salut,
Am si eu un Thule pt biciclete, dar neavand carlig de remorcare am luat modelul:
https://www.bikeradar.com/reviews/accessor...
Leave a comment:
-
Am tunat putin masina. Am adaugat buza, praguri stil Type R si un difuzor. In principal pentru a proteja partile inferioare de pietre. Plus difuzorul...
Leave a comment:
-
E10 inseamna benzina cu maxim 10% etanol. Eu evit si iau de 98(Shell V-power) care e E5 rated.
Problema e ca:
- etanolul e hidrofil(atrage...
Leave a comment:
-
Pb ca @IB se refera la dimensiuni din ce in ce mai mari, faptul ca au renuntat la transmisia manuala. As mai adauga si faptul ca scaunele nu au suport...
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
De acord cu @IB
Botas:
- a fost anuntat prin radio inainte de manevra ca Russel e la 0.5 secunde in spatele lui si ca e mai rapid....
Leave a comment:
-
mike2005 replied to Vreau (orice) Civic - discutii, pareri, informatii pentru potentiali cumparatoriin Honda CivicPozitia la volan de pe Civic IX a fost un deal breaker pentru mine. Chiar ma gandeam la TypeR FK2 dar stateam prea sus fata de volan (aveam Bmw seria...
Leave a comment:
-
mike2005 replied to Vreau (orice) Civic - discutii, pareri, informatii pentru potentiali cumparatoriin Honda CivicDe acord aici. Ma batea gandul la generatia trecuta de Civic, am facut un drive test. Dar masina era lenta cu motorul ala benzina natural aspirat. O turai...
Leave a comment:
-
Subscriu, redresorul ajuta la prelungirea vietii bateriei - testat practic.
Daca masina e folosita rar sau pe distante scurte, bateria va sta...Last edited by mike2005; 07-04-21, 16:44.
Leave a comment:
Leave a comment: