If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Fun fact! Duminica am parcat pe strada cu Voda in nume. Sub un copac. Si cand m-am intors la masina, era plina de deseuri organice de porumbei. Asa ca...
Salut! Poti sa o schimbi linistit la unii care sa-ti asigure si o oarecare garantie pe baterie. De preferat. Cand cumperi intreaba care e treaba cu garantia....
Mda. Nu sunt de acord total cu omul, insa a facut un review decent si mi- a placut. Partea cu sistemul audio care e cam acelasi de ani buni mi se pare...
Stiu ca xenoanele tin destul de bine. Insa si cand se arde unul, e chin mare. Si banui ca la mine becurile se ard mai ales din cauza ca nu ocolesc chiar...
Daca mai e nevoie de chestii din astea, pe langa pacrul Circului este un dealer de cutii si bare. Te ajuta sigur baietii de acolo cu ce trebuie. Inclusiv...
Din ciclul probleme neplacute:
1. Busonul de ulei e cam greu de desfacut. Am fost nevoit sa mai completez cu circa 200 mll ulei. Daca pana la urmatoarea...
Si s-a mai ars un bec de faza scurta. Ghinion de nesansa. Probabil singura chestie recurenta. Dar e si vina mea ca merg cu faza scurta mereu aprinsa....
Leave a comment: