Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
30 results in 0.0242 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Multumesc. L-am si descarcat
-
cred ca cel mai simplu ar fi pe transfer.ro
nu ai nevoie de cont, doar sa alegi fisierul si sa dai o adresa de mail cui vrei sa trimiti...
Leave a comment:
-
rugaminte: poate cineva sa urce shop manualul in engleza? Nici unul din linkurile din thread-ul asta nu mai sunt valabile. Ma intereseaza cel pentru civic...
Leave a comment:
-
Mai toate cutiile au protectii pentru asta. In mers nu va lasa sa selectati R....
Leave a comment:
-
Am trecut si eu prin acest topic, bine nu l-am citit chiar pe tot dar mai mult decat suficient. E trista rau de tot treaba. Am avut un civic din '90 si...
Leave a comment:
-
Sincer la banii respectivi, as cumpara GT86 fara nici o ezitare...
Leave a comment:
-
si eu caut un 5D iar unul din anunturile de aici de pe forum imi place (cel rosu cu i-shift), tot din Iasi. Incep sa-mi fac griji dupa ce citesc pe...
Leave a comment:
-
Multumesc. Articole foarte interesante si multe informatii utile. La undele chiar nu m-as fi gandit si e foarte logic ce spune acolo. Ce-i drept, in principal...
Leave a comment:
-
Vreau sa aduc o masina de afara. Tips & tricks
Ma gandesc ca poate raspunsurile la intrebarile pe care le voi posta vor fi utile si pentru altii in situatia mea.
Mica introducere:...
-
La asta ma gandesc si eu. Din pacate nu am cum sa ma duc mai repede... va trebui sa se alinieze tare bine planetele sa iasa toata treaba la timp si b...
Leave a comment:
-
Apropos de taxa de inmatriculare daca iau masina de afara... puteti sa-mi recomandati un site actual cu care pot sa o calculez? La o prima cautare sunt...Last edited by victoras_h; 25-10-12, 16:09.
Leave a comment:
-
A fost postat pe aici un link de download pentru un manual de 5D (spunea ca are cam 180Mb). Nu mai merge linkul respectiv, ma poate ajuta cineva cu un...
Leave a comment:
-
nu cred ca ai inteles la ce se referea PanterA. Poti sa lasi poza dar ar ajuta mult mai mult daca ai si SCRIE numele, datele lui aici. Astfel daca cineva...
Leave a comment:
-
ok, in sfarsit am reusit sa fac un test drive cu un 5D cu i-shift la Carpati. Mi-a placut mult de tot cum merge, sunt absolut convins ca m-as intelege...
Leave a comment:
Leave a comment: