Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
26 results in 0.0101 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
A mea a facut 10 ani. Este o masina foarte buna pentru o familie numeroasa. Din pacate, eu o vand intrucat nevoile s-au schimbat (copiii au crescut) si...
-
nicolaefrv replied to Vreau (orice) Civic - discutii, pareri, informatii pentru potentiali cumparatoriin Honda CivicSalut! Si eu sunt de acord cu ro861. Daca cea din 2011, este o masina de care nu s-a avut grija si a fost purtata prin toate gropile, atunci cei 35K in...
Leave a comment:
-
In Buzau, si mie imi spune ca am un Hyunday. Bine ca v-ati recuperat borseta.
In alta ordine de idei, ne-ati promis poza de 100K.
Leave a comment:
-
Din pacate, pentru clasa din care face parte si pentru aceasta motorizare, acest pret de lista este imens.
De aratat se incadreaza in...
Leave a comment:
-
) Oricum nu e aproape nici o diferenta (Taxele si impozitele se platesc la cilindreea din carte, care nu e prescurtata)
In alta ordine...
Leave a comment:
-
Salut!
Revin cu mai multe informatii cu privire la ofertele Honda cu tichet Remat 2016:
- la asko, Civic Sedan 1.8 manual costa...
Leave a comment:
-
Felicitari pentru achizitie. As putea sa va intreb din ce an este si cati km are facuti?
Multumesc
Leave a comment:
-
Iar conform aceluiasi site, Honda FRV au fost vandute in Europa in perioada 2004-2010 60.953 bucati, de peste 10X mai putin decat Fiat Multipla....
Leave a comment:
-
Media Nav pentru modelele care nu contin aceasta echipare
Salut! As dori sa imi achizitionez un Media Nav si am cautat putin pe net despre ce ar fi pretabil. Ce m-ar interesa pe mine sunt urmatoarele: - n...
-
nicolaefrv replied to Vreau (orice) Civic - discutii, pareri, informatii pentru potentiali cumparatoriin Honda CivicBuna ziua!
Leasing-ul se poate ceda, de aceea "primul proprietar dupa leasing" suna foarte dubios, in realitatea pot fi oricati. In...
Leave a comment:
-
nicolaefrv replied to Vreau (orice) Civic - discutii, pareri, informatii pentru potentiali cumparatoriin Honda CivicBuna ziua!
Sigur se merita, iar daca va grabiti, este in derulare o oferta cu tichet Rabla Honda Civic Sedan, motor 1.8, echipare LS la...
Leave a comment:
-
Intr-adevar, 14000E pentru un Civic Sedan este o oferta foarte buna. Ce mi se pare interesant este ca in noua versiunea de Civic, Cruise Control-ul se...
Leave a comment:
-
Salut!
Cred ca nu mergea site-ul cand ai intrat tu. Am intrat eu acum cateva minute si un Subaru WRX STI nou este 43.660 € cu TVA.
...
Leave a comment:
-
Salut! A venit caldura. Asteptam sedinta foto.
Acum, revenind la subiect. Ce consum au Legend-urile?
Mersi...
Leave a comment:
Leave a comment: