If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Xander, intreb ca nu-s mecanic, dar daca era capacu de sus de la culbutori cum zici, ala e accesibil prin partea de jos a motorlui, necesitand scoaterea...
Intre timp, s-a facut anu si implicit revizia, chestii obisnuite, ulei, filtre, ~850 lei. Masina papa ulei in parametri ( zic eu ), de la revizie la revizie...
Putin offtopic, nu stiu cum rezista la voi uleiul 10k, ca la mine dupa 6k deja se maroneste binisor, fara condus agresiv, foarte foarte rar trec de 5000rpm...
Sheva_C , no problem . topic-ul de buy back era doar asa pentru 'cultura mea generala'. Clar ca buy back-ul nu prezinta o optiune viabila decat daca,...
Am fost chemat la un eveniment la CasaAuto Iasi ce s-a tinut cu ocazia noului CRV si am facut si un scurt test-drive cu el, 1.5T, 193CP, 243Nm, CVT, Executive,...
Aceeasi abordare o am si eu. Imi place foarte mult cum trage si cum se simte intre 2000 si 3000. De altfel, chiar si in oras, ma regasesc de foarte multe...
Leave a comment: