Buna ziua la toata lumea .
Ultimul an a fost plin de activitati si nu am mai avut deloc timp de forum-it.
Acum ca am ceva timp, zic sa mai...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
238 results in 0.0191 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Last edited by PaulCCraciun; 19-07-21, 16:41.
-
M-am uitat pe fisa de service, doar atat scrie "reetansare capac motor".
Eventual daca sunteti interesati pot sa dau un telefon la reprezentata...
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
...
Leave a comment:
-
Intre timp, s-a facut anu si implicit revizia, chestii obisnuite, ulei, filtre, ~850 lei. Masina papa ulei in parametri ( zic eu ), de la revizie la revizie...
Leave a comment:
-
Putin offtopic, nu stiu cum rezista la voi uleiul 10k, ca la mine dupa 6k deja se maroneste binisor, fara condus agresiv, foarte foarte rar trec de 5000rpm...
Leave a comment:
-
Salutare,
Fac apel la cunostintele voastre de intretinere exterioara
De ceva vreme, vopseaua masinii a capatat o pelicula neagra...
Leave a comment:
-
Salutare colegi.
Stric o intrebare catre voi.
S-a mai intamplat ca atunci cand aveti o greutate mai mare pe spate, de preferat intr-un colt...
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Mai bagam o poza cu bestia . Sau ma rog, bestiuta, ca sa nu se supere surata cu R in coada :P...1 Photo
Leave a comment:
-
Am fost chemat la un eveniment la CasaAuto Iasi ce s-a tinut cu ocazia noului CRV si am facut si un scurt test-drive cu el, 1.5T, 193CP, 243Nm, CVT, Executive,...
Leave a comment:
-
Salutare. In primul rand s-o porti cu placere , am una exact ca a ta si sunt tare incantat de ea
Despre folii, da, trebuie date fetele de usa...Last edited by PaulCCraciun; 01-10-18, 07:18.
Leave a comment:
-
Aceeasi abordare o am si eu. Imi place foarte mult cum trage si cum se simte intre 2000 si 3000. De altfel, chiar si in oras, ma regasesc de foarte multe...Last edited by PaulCCraciun; 13-07-18, 19:16.
Leave a comment:
Leave a comment: