Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
451 results in 0.2192 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Nu am niciun copil, insa treaba cu dusul copilului la scoala cu masina mi se pare cea mai cea scuza. Probabil fac parte dintre cei mai tineri de pe aici,...
Leave a comment:
-
Salut, data viitoare poti sa ma tragi si de maneca, raspund mereu amabil . Probabil dadeam un jeton la MOL sa o curat.
Multumesc!
Leave a comment:
-
N-am mai postat pe aici de ceva vreme, realist vorbind nici nu prea am ce, masina merge brici, atrage priviri si imi aduce zambete de fiecare data cand...
Leave a comment:
-
Da, sunt destul de ok, mi se pare ca au clasa B pe ud. Iar probabil in ~250lei nu cred ca gasesti ceva mai ok.
Leave a comment:
-
Dar daca e vorba de cazuri de garantie, ei dau aprobarea, deci ar trebui sa intervina pe respectivele incidente.
Leave a comment:
-
Nu e 100% jeg proof cum e argintiul, dar nici nu ma plang, e foarte ok. Oricum trecand de la bronzul de pe Civic, acum totul e un improvement
Leave a comment:
-
A fost o perioada ceva mai aglomerata si n-am intrat pe aici. Masina are acelasi efect asupra mea in continuare, deci e ce trebuie.
Multumesc baieti....
Leave a comment:
-
-
Nope. Asymmetric 5 doar ce s-au lansat, voiam sa le cumpar eu deci cine ti-a zis, te-a pacalit. Plus ca tu aveai nevoie doar de factura pe care o dadeai...
Leave a comment:
-
Am facut un drum lung cu ea, pe modul normal nu mi s-a parut nimic deranjant la evacuare, oricum nu vad sensul sa merg cu ea in N sau Custom pe autostrada....
Leave a comment:
-
Nu era buget de FK2, la noi in tara nu am gasit ceva interesant de vanzare, plus ca am tot auzit de probleme cu cutia de viteze ceea ce m-a indepartat...Last edited by iAmRuSu; 29-05-19, 13:25.
Leave a comment:
-
Multumesc de aprecieri.
Strict legat de sunet, faceam referire la faptul ca are un sunet demn de un hothatch . Am vazut si alte masini...
Leave a comment:
Leave a comment: