Salutari,
Long time, no see!
Are vreun efect functia ECO la consum deaorece eu nu am vazut nici o diferenta! Am schimbat...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
225 results in 0.1888 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Hello,
Am un singur lucru de reprosat celor de la Honda! Lacul este de toata jena si nu protejeaza deloc vopseaua. Mi-au aparut cateva...
Leave a comment:
-
Merci Rob dar problema a revenit! Am resetat din nou din CB, sper sa nu mai apara eroarea. Saptamana viitoare o voi incalta cu cauciuri noi de vara deoarece...
Leave a comment:
-
Hello hello,
Am rezolvat problema. Am anulat eroarea din CB.
Multumesc!
Leave a comment:
-
Bonsoir,
Ieri in timp ce rulam pe autostrada la viteza normala mi s-a aprins martorul de presiune la roti! Am mers intr-o statie cu...Last edited by andrei_popkorn; 08-05-16, 21:19.
Leave a comment:
-
Salutari, iar ratez INH. Eu ajung in tara in weekendul urmator 13.08-14.08. Asta e, distractie faina!
Leave a comment:
-
Banuiesc ca se poate inchide. Dupa cum ati vazut am inceput un nou capitul!
Multumesc
Leave a comment:
-
Seara buna! Multumesc pentru commenturi!
@scarr - inca nu vreau sa imi schimb poza...call me old fashion dar mie dor de cei 75 caluti...
Leave a comment:
-
Salutare,
Dupa cum am promis revin cu poze. Sper sa va placa!
[/IMG]
[/IMG]
...Last edited by andrei_popkorn; 18-04-16, 21:34.
Leave a comment:
-
Salutari si multumesc la toata lumea pentru comentarii, sa fie intr-un ceas bun. It's good to be back. In sfarsit am motiv intemeiat sa vin si eu la o...
Leave a comment:
-
ANDREI_POPKORN: '15 Honda Civic 5D 1.8 M/T Lifestyle, Brilliant Sporty Blue Metallic
Hello hello!!! I'm back...
Incepand din seara asta sunt posesorul unui Civic 5D 1.8 V-TEC. Sunt foarte entuziasmat ca am reusit sa revin...
-
Salutari, din pacate nu am mai ajuns la Frankfurt...sambata seara am fost la un restaurant romanesc la Bruxelles si am ajuns tarziu acasa. M-am trezit...
Leave a comment:
Leave a comment: