Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
209 results in 0.2003 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
el este omu' https://hondafan.ro/forum/forum/my-h...pagne-silver-m...
-
Foarte bine ca i-ai dat lui cerevelu peste nas cu pumnul asa cum merita (poza aia a fost pusa de tudorart cu ani in urma dar nici ala nu respecta recomandarile...Last edited by corsaru; 22-04-23, 04:40.
Leave a comment:
-
Ar trebui bagati in puscarie cei care pun 0w20 in reprezentanta.
In Galati si Bucuresti, exemplu Asko au pus Texaco Havoline 5w40 de noi in masinile...
Leave a comment:
-
Am avut problema ta, era din grup, rulmenti uzati
vibra masina pe dreapta de cand o luasem si trepida in intervalul 90-110km/h
Samsarul tzepar...
Leave a comment:
-
-
cineva pe canalul youtube auto verificate https://m.youtube.com/@AutoVerificate1 din Targu Jiu testeaza uleiuri,ce parere aveti
Leave a comment:
-
-
bafta
cauta pe unul dorinpetrean de pe softpedia,da-i pm, este din Timisoara a facut swap de alt motor pe CL7
Leave a comment:
-
Da-i in *****, greu spre imposibil ajungi la ei. Nu răspunde la telefon și nici la email sau pe Facebook.
Cu greu l-am prins pe patronul...
Leave a comment:
-
Sa mai zic ca Coasta de est e service de show pe youtube? Saptamanal pune episoade, inclusiv omul cu evacuarile
Leave a comment:
-
Esti lucrător acolo la acel service auto cred.
Nu aveau la magazine de piese auto. Am găsit un service auto in Suceava de cutii automate,...
Leave a comment:
-
Am vrut eu sa cumpăr de la ei ultimul model de engine flush liqui moly si ce crezi? Doar dacă repari mașina la ei in service ti-l aduce....
Leave a comment:
-
Motul xcess 5w40 Italia e foarte slab, ar fi trebuit sa īntrebi aici in topic si ar fi spus colegii cu experienta ce sa cumperi.
Service-ul Coasta...
Leave a comment:
-
Ți-am dat pm legat de soluții speciale engine flush si ulei, ce am īncercat eu....
Leave a comment:
-
Salut stefbi, userul crysn ti-a dat pe pm nr lui Vali?
Am o problema similar cu a ta, legat de consumul mare de ulei.
L-as dori nr de telefon...
Leave a comment:
Leave a comment: