Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
192 results in 0.0505 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
salut, cum ai rezolvat’o? Am aceeasi problema, trimit prin curier, achit eu costurile ...
-
CR-V 2.0 2014 consuma cam 1L la 10k km
Salutare, n-am avut probleme pana la 90k km, acum are 120k km, dupa 90k a inceput sa mi se aprinda becul de ulei, initial inainte de revizie, acum mi...
-
intrebare, pot monta bara de FL 2015 - 2018 pe NFL meu de 2014?...
Leave a comment:
-
O sa sun la Honda Nord luni, fiind pe fata sper sa nu imi schimbe si rulmentul, sa il scoata fara sa scoata butucul...
Leave a comment:
-
Prezon rupt fata CR-V 2014
Mi-am pus rotile de vara si nu inteleg inca cum Dorel mi-a rupt un prezon pe fata, au mai ramas cca 2 cm afara din el in butuc, Stie cineva pe unde sa...
-
Mersi, i-am dat 127 sa fie , sper pana la anul sa mai aduca la Lidl pustol pneumatic pt desfacut, ca la inchis tot cu stea si cheia dinamometrica b...
Leave a comment:
-
Presiune prezoane
are cineva idee la CRV cat sa bag la cheia dinamometrica Nm la prezoane? 120Nm o fi de ajuns?
-
-
Aveti grija ca la CRV lanturi ori sunt gen Centrax ori sa aiba clearing mic, sa fie omoligate "S" clearing, ey am gasit ceva pe 12mm dar nu...
Leave a comment:
-
5 persoane (4 adulti si 1 copil), masina plina ochi, eu 1 tricou si hainele de pe mine, un geamantan pt adulti si restul de 100kg de bagaj pt copil ...
Leave a comment:
-
Multam, sa vad cum fac, am gasit una OE pe olx, daca nu reusesc iti scriu
Leave a comment:
-
Care stiti o varianta mai ieftina de reparat/inlocuit stopul de frana de la haion, au constatat la ultima revizie ca s-a ars si costa 170eur la reprezentanta...
Leave a comment:
-
am gasit ceva rezonabil la 800 lei https://www.olx.ro/oferta/praguri-la...tml#b458abde31...
Leave a comment:
Leave a comment: