Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
34 results in 0.0193 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Am trimis si eu la un moment dat un mesaj catre moderatori cu privire la avatar, dar niciun raspuns.....
-
Verifica protectiile termice de la catalizator, sa nu fie mancate de rugina si sa isi faca de cap pe acolo.
Leave a comment:
-
-
Grom audio, xcarlink, yatour. Cam astea ar fi, iti ofera conectivitate bluetooth pt apeluri/ streaming plus usb stick .
Leave a comment:
-
Eu am 2 seturi de dezent pe cl, dintre care unul este rulat de vreo 4 ani fara absolut nicio problema. De asemenea mai cunosc pe cineva care a folosit...
Leave a comment:
-
Nu cred ca e pe usa, e undeva pe oalele amortizoarelor sub capota.
Leave a comment:
-
Apa pe prag?
Am gasit astazi apa pe ornamentul de pe prag portiera sofer, interiorul uscat/ chederul la fel. De la ce sa fie? Sa suflu cu un compresor gaurile de scurgere...
-
Foloseste mastic pentru parbrize. Sa cureti bine zona respectiva, aplici si lasi masina nemiscata cat mai mult timp posibil, de preferat sa lucrezi la...
Leave a comment:
-
Stie cineva daca se potrivesc piulitele oem pe jante de aliaj aftermarket? Nu am cu ce sa probez, dar ochiometric mi se par mai scurte alea oem.
...Last edited by Ando; 21-02-18, 23:22.
Leave a comment:
-
Eu am avut asy 2 aproape 3 sezoane si desi mai aveau carne destula a trebuit sa le arunc pentru ca s-au copt. Treadwear foarte bun la aceste eagle f1....Last edited by Ando; 04-02-18, 16:52.
Leave a comment:
-
Salutare. M-am uitat pe toate site-urile posibile cu review-uri si tot nu ma pot decide. Ps4 sau asymmetric 3? Niste opinii ar fi binevenite. Btw 225...
Leave a comment:
-
Tudor inca nu are pe stoc acest ulei, in schimb recomanda red line tot 5w30. Este o alternativa red line-ul? Am un stil de condus nu neaparat agresiv...
Leave a comment:
-
Pentru un cl7 2.0 154k cu ce pot inlocui actualul motul 8100 5w40? Inainte de acesta am folosit sustina 5w30 urca mai usor in ture dar aveam o "bataie"...
Leave a comment:
-
Pentru statie ia un suport fix de ala mic pe care il montezi pe buza capotei spre parbriz intr-un colt incat sa nu iti afecteze vizibilitatea. Aaa si...
Leave a comment:
-
Sa nu faca ceva contact pe acolo de asta se activeaza aleatoriu? Am sa incerc un dealer in viitorul apropiat, problema nu e chiar prioritara deoarece...
Leave a comment:

Leave a comment: