Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
123 results in 0.0177 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Da! Si eu am părere proasta cu reprezentantele …(Honda ) vad ca se mai și fura , daca nu iei piesele de la ei (nu te servesc ) …vad...
-
Salut! Scuze ca mă bag și eu … Goodyear f1 asymmetric 6 am luat īn iarnă și sunt f mulțumit cum se comportă !...
Leave a comment:
-
Nu mi vine să cred ca īn reprezentante se lucrează așa …. Totuși după zisele tale … 5.5 l. + 7.50 ml = aproximativ...
Leave a comment:
-
Du te la o reprezentanta să vezi ce e … ca ceva nu e OK cu 1 l ulei peste Maxim !! Īmi pare rău pt problema ta la o mașină (noua)la...
Leave a comment:
-
750 ml ?! Cam mult ! Și acum după ce ai scos e la nivel ? Ce īnseamnă “puțin peste maxim” pt tine ? Poate fi o bujie care...Last edited by catalin rus; 31-05-24, 14:22.
Leave a comment:
-
Poate ei au probleme de alt fel ! Din pacate nu mai gasim masina perfecta !...
Leave a comment:
-
12-20 km pe zi …. 3-4 opriri , motorul rece … dieselul nu e făcut pentru asta ! Să o luăm benzină -diesel , la drumuri...
Leave a comment:
-
Salut ! Nu prea mai gasesti pe nimeni pe aici , din pacate ! Bujiile sunt ok …. la cate masini am avut ( nu am schimbat niciodata filtru benzina)...
Leave a comment:
-
Au sosit anvelopele Goodyear f1 asymmetric 6 225 45 17 69 db y . Made īn Germania ( 28.23) …. par ok (7 mm) , asteptam vara sa vedem cum se comporta...
Leave a comment:
-
Salutare! Īncet studiez piața anvelopelor pentru vară … ce ziceți de anvelopele Falken Azenis FK 520 ? 225 45 17 y xl 70 db …ce ma deranjeaza e...Last edited by catalin rus; 17-01-24, 15:18.
Leave a comment:
Leave a comment: