Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
500 results in 0.3360 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Incet incet va trebui sa ma despart de CR-V, din pacate. De maine intru in posesia unei masini de serviciu si practic nu mai am ce face cu CR-V-ul. Daca...
-
Salut,
daca era sa platesc, era 490 euro (locuiesc in Germania), insa eu am avut pachetul cu 4 revizii cumparat de la inceput si aceasta a fost...
Leave a comment:
-
Multumesc si iertati exprimarea necioplita, este o cutie CVT (daca "de viteze" este corect sau nu, sincer, habar nu stiu).
Dupa o zi petrecuta...
Leave a comment:
-
10.01.2023
Revizia Nr. 4
53271 km
Continuam cu reviziile:
-schimbat ulei motor (Total Quartz 9000 Future GF5 0W-20)...Last edited by scarr; 15-01-23, 14:33.
Leave a comment:
-
Salut,
am avut eu o data aceasta problema cu un CRV, insa avea parca si joc in volan la viteza respectiva, s-a rezolvat prin echilibrare...
Leave a comment:
-
Sa mai sterg putin praful de p'aici...
Am atins 50k km, cred ca s-a terminat rodajul
In continuare foarte multumit de masinuta:...2 Photos
Leave a comment:
-
Salut,
-la dezmembrari sau pe internet (sh)
-fratele meu merge cu crv pt reparatii si revizii la Twin Motors in Baciu (langa Cluj) si este...
Leave a comment:
-
-
Eu de obicei le uploadez pe un site gen imgur si pe urma adaug aici in post link-ul corespunzator.
Leave a comment:
-
14.01.2022
Revizia Nr. 3
37835 km
Am fost si la revizie:
-schimbat ulei motor (Total Quartz 9000 Future GF5 0W-20)
...
Leave a comment:
-
Da, conteaza foarte mult chiar. Insa eu am parte de un trafic lejer si civilizat de la marginea Stuttgart-ului, nu prea se intampla sa stau in trafic,...
Leave a comment:
-
-
Felicitari pentru "troleu"tin minte ca si eu la inceput aveam o senzatie foarte aparte, ciudata chiar, insa dupa ce trece un timp vei putea...
Leave a comment:
-
Si aici link-ul catre manualul de utilizare: https://hondatrading.ro/wp-content/u...ic_5d-2013.pdf
Leave a comment:
-
Salut, aici ai manualul de utilizare, gasesti acolo toate informatiile cerute.
Reparatii urgente nu trebuie facute decat daca masina are...
Leave a comment:
Leave a comment: