Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
97 results in 0.0200 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Multumesc, Xander. Vroiam sa stiu de preferat cel ambalat individual, pentru o comparatie cu celelalte reprezentante sau de pe internet....
-
-
Tocmai a picat compresorul de clima, la drum cu copii in masina. Am schimbat compresor si am profitat de ocazie sa schimb bratul de pe stanga, cel...
Leave a comment:
-
Revizie:
- Ulei Honda 0W-20 Type 2.0
- Filtru ulei Honda OEM
- Filtru aer Honda OEM
- Filtru polen Mann Frecious Plus (multumit...
Leave a comment:
-
Am facut o mica cautare despre filtre de polen si parerile sunt impartite cu privire la cele cu carbon activ. Unii au constatat ca cele cu carbon activ...
Leave a comment:
-
Nu am incercat cel cu carbon activ. Nu stiu daca merita. Clima merge non-stop 365 zile si la ce praf este prin Iasi si poluare prefer aer mai "curat"...
Leave a comment:
-
188.000 KM:
- Schimbat placute si discuri ATE pe fata. Cele OEM au cedat in cele din urma (vibratii la franare). Sper sa fiu multumit de...Last edited by mr4; 07-05-19, 11:14.
Leave a comment:
-
Sunt la al 3-lea schimb cu Sustina 5W-30, e ok uleiul si voi merge cu el inainte. Il cam papa daca ii dai mai tare.
Leave a comment:
-
Am luat pentru CR-V Nokian WR SUV 3. Revin cu impresii dupa montaj si kilometri. Sunt convins ca vor fi mai bune decat fostele Pirelli SottoZero 3.
Leave a comment:
-
Leave a comment: