Salut,
Știți cumva ce tip de bec se potrivește pe faza scurta la Civic Sedan 2016, generația 9, este cumva HB4?
Mulțumesc.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
98 results in 0.0130 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Multumesc, Xander. Vroiam sa stiu de preferat cel ambalat individual, pentru o comparatie cu celelalte reprezentante sau de pe internet....
Leave a comment:
-
-
Tocmai a picat compresorul de clima, la drum cu copii in masina
. Am schimbat compresor si am profitat de ocazie sa schimb bratul de pe stanga, cel...
Leave a comment:
-
Revizie:
- Ulei Honda 0W-20 Type 2.0
- Filtru ulei Honda OEM
- Filtru aer Honda OEM
- Filtru polen Mann Frecious Plus (multumit...
Leave a comment:
-
Am facut o mica cautare despre filtre de polen si parerile sunt impartite cu privire la cele cu carbon activ. Unii au constatat ca cele cu carbon activ...
Leave a comment:
-
Nu am incercat cel cu carbon activ. Nu stiu daca merita. Clima merge non-stop 365 zile si la ce praf este prin Iasi si poluare prefer aer mai "curat"...
Leave a comment:
-
188.000 KM:
- Schimbat placute si discuri ATE pe fata. Cele OEM au cedat in cele din urma (vibratii la franare). Sper sa fiu multumit de...Last edited by mr4; 07-05-19, 11:14.
Leave a comment:
-
Sunt la al 3-lea schimb cu Sustina 5W-30, e ok uleiul si voi merge cu el inainte. Il cam papa daca ii dai mai tare
.
Leave a comment:
-
Am luat pentru CR-V Nokian WR SUV 3. Revin cu impresii dupa montaj si kilometri. Sunt convins ca vor fi mai bune decat fostele Pirelli SottoZero 3.
Leave a comment:

Leave a comment: