Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
17 results in 0.0093 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Salutare, vad ca nu a mai scris nimeni pe topicul asta. Eu detin un 1.4 iShift, tot smucea ca in descrierile voastre, mai mult la rece, apoi s-au intensificat...
-
Salut, a mai gasit cineva intre timp solutie sau motivul pentru care fac asa ?...
Leave a comment:
-
au mai trecut ani, am revenit pe forum sa ma uit daca a mai scris cineva despre asta, intre timp am mai vb cu cineva pe fb , care are 1.8 idsi si tot...
Leave a comment:
-
Salut, din ce observ pentru Civic 8 5D doar originale vin covorasele potrivite, alea aftermarket nu sunt ok. Tocmai ce mi-am comandat , vin separat cele...
Leave a comment:
-
-
Salut, acelasi model am si eu, aceeasi "problema", sa zic asa, ca de fapt din ce am auzit e o chestie comuna la ele. La mine smuceste doar la...
Leave a comment:
-
sunt o persoana calma, dar se pare ca sofatul in bucuresti te schimba cand esti la volan, inevitabil claxonez si nu am bagat de seama unde apas pe volan,...
Leave a comment:
-
Sigla volan
Hello, credeti ca se poate schimba sigla Honda de pe volan ? pe programul original nu apare ca si reper separat, si e logic ca n-as cumpara tot modulul...
-
Tranc3d replied to Rezerva de benzina ramasa la Civic Sedan 2015 dupa ce computerul de bord indica 0 (zero)in Motor / ECUCred ca iti ia in considerare media de la ultimul reset al counterului din bord. E cumva logic, daca tu ai un anumit consum mediu pentru un stil de condus...
Leave a comment:
-
Multumesc de tutorial, am schimbat si eu filtrul, dupa cum vedeti cam era cazul, e aproape un an de cand am cumparat eu masina, plus cat...
Leave a comment:
-
Ca sa iti dai seama de calitate, ar trebui sa analizezi hartia de filtru folosita, ceea ce din ochi nu se vede. Asa ca pentru noi, muritorii de rand,...
Leave a comment:
-
Salut, lucrez in domeniul pieselor auto, si diferenta intre filtrul simplu si cel cu carbon activ, este doar faptul ca acele cu carbon ar trebui sa retina...
Leave a comment:
-
acu imi dau seama ca nici la mine nu se ilumineaza butoanele de la ventilatie. dar chiar nu m-as apuca sa desfac tot pe-acolo ca sa schimb beculle...
Leave a comment:
-
G12+ vad si eu ca ar fi bun, chiar si G12++ . Eu lucrez la un importator de piese si am pe aici IGAT-ROWE. Produsele sunt nemtesti, vand zilnic si uleiuri...
Leave a comment:
-
deocamdata am prins bandoul cu soricei, o sa caut unul cu urechile intregi, la dezmembrari, si o sa renunt la spoilerele sub bara, din cauza ca s-au agatat...
Leave a comment:
Leave a comment: