Desi topicul e vechi, trebuie clarificate niște aspecte cu privire la conducerea cutiilor automate:
1. Treptele de regim (PRND) se selectează...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
16 results in 0.0122 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
cat a fost delcoul? ai schimbat doar capacul sau ce a fost nevoie?
Leave a comment:
-
-
-
-
deci 21.06 ora 18:00 la stadion, peste sămânțarii cu bmw! Sau lângă ei? Sau printre ei? (n-am nimic cu ei, chiar și dacă au numere...
Leave a comment:
-
am uitat să vă întreb mai devreme, am reținut corect: 2 litri pt cutie și 1litru penttru diferențial? multumesc.
Leave a comment:
-
-
Știe cineva, respectiv are manualul utilizatorului sau alte surse de încredere, să-mi spună ce ulei trebuie băgat în diferențial...
Leave a comment:
-
Am identificat sursa, e din garniture baii de ulei, zis-a mecanicul. Referitor la cardan, crucea aia care n-are orificii de gresare, dupa ce ca nu le...
Leave a comment:
-
Te intreb tot pe tine, ca am vazut ca esti "meserias": Am ceva scurgeri ulei de motor (era ulei ars, maro inchis, nu transparent sau prafuit)...
Leave a comment:
-
N-am iesit mai ieftin, dimpotriva, a fost cca. 350 lei manopera. Dar ce nu face omul de dragul garantiei?
Mi-ar fi de foarte mare interes daca...
Leave a comment:
-
Mi-am schimbat kitul de distributie, de fapt erau 3 curele accesorii +una dintata(distributie)+rola+pompa apa. Am ajuns la un aprox. 750 lei (390 lei...
Leave a comment:
-
later edit
Am comandat kitul cu tot cu pompa de apa la ciclop. Mi-au gasit all the shit (kit+curele+role+pompa) la aprox 400 lei (cu nush...
Leave a comment:
-
SYSADM1N: '02 Honda HR-V 1.6 AWD, Black (GH4)
Am intrat de o saptamana in posesia unui HRV mandru si urmeaza sa postez si alte detalii. Din pacate forumul e putin cam incurcat si urmeaza sa ma mai...Last edited by ticker; 15-04-15, 23:35.
Leave a comment: