Salutare,
Ce stergatoare recomandati ?
Daca aveti si un link de la unele magzine online din Romania v-as fi recunoascator....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
107 results in 0.0177 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Last edited by popescu.razvan; 10-11-20, 15:28.
-
Salutare.
Am semnalat acum ceva vreme un sunet ciudat la plecarea de pe loc, atunci cand ridic piciorul de pe ambreiaj. Am fost si la service ca...
Leave a comment:
-
Salutare,
Trebuie sa rezolv problema cu antigelul, care este sub minim. Am incercat sa gasesc prin manualul masinii un cod, un reper, ceva...
Leave a comment:
-
Am primit de la Honda Szeged o cotatie pentru schimbul de placute de frana(piese plus manopera).
Placutele de frana ma costa aproximativ 52000 HUF(765...
Leave a comment:
-
Am observat ca antigelul este sub nivelul minim. Am citit ca trebuie sa completez cu acelasi tip de antigel(aceeasi culoare) .
Aveti vreo recomandare...
Leave a comment:
-
Nu stiu daca accepta uleiul si bujiile clientului. Probabil ca au adaos si la piese/consumabile.
@Joszi - Tipul de ulei nu este potrivit...
Leave a comment:
-
Salutare.
Am facut a 4-a revizie anuala, la Autoklass Timisoara, si m-au taxat cu suma de 1909 lei. Mi se pare foarte mult cat am platit....
Leave a comment:
-
Nu stiu cum as putea sa le impiedic sa mai rontzaie masina. Sper sa nu mai am probleme de genul.
Nu stie nimeni cum se numeste piesa si...
Leave a comment:
-
Salutare,
Zilele trecute, dupa aproape o saptamana de stat in parcare, am observat ca ceva mi-a ros cauciucul de la imbinarea dintre capota-parbriz-aripa....
Leave a comment:
-
Legat de sunete facute la franare, eu patesc sa aud de fiecare data cand plec de pe loc, un pocnit de la rotile din spate, dar numai dupa ce a stat masina...
Leave a comment:
-
Da, maneta era pe manual. Pe auto am observat si eu ca se sting dupa ce scoti cheia din contact.
O sa incerc si faza cu maneta trasa ptr cateva...
Leave a comment:
-
Salutare,
S-a cam pus praful pe aici asa va vin cu cateva noutati.
-Am depasit 15000 de km parcursi, si pe la jumatatea lunii Aprilie ma...
Leave a comment:
-
Salutare,
De cāteva ore sunt īntr-un oraş plin de Honda şi Toyota. Cu ochii după Honde, mi-a sărit in ochi un model de Accord...
Leave a comment:
-
Cand am fost sa schimb anvelopele, tipul care se ocupa de asta mi-a zis de o firma care aduce si adapteaza senzori TMPS .
Aici este site-ul :...
Leave a comment:
-
Vineri am montat anvelopele de iarna. Jentile se prezinta bine, desi am luat cateva gropi urate prin Timisoara.
Pana astazi am facut in jur de...
Leave a comment:
Leave a comment: